Un convoi cu tancuri pentru Ucraina, blocat câteva ore într-o intersecţie din Sălaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tanc blocat in Salaj

Un convoi de camioane care transporta tancuri pentru Ucraina a rămas blocat pe un drum din proximitatea localităţii Surduc din judeţul Sălaj, după ce un şofer ucrainean a ieşit cu un trailer în afara părţii carosabile, fiindcă nu s-a încadrat corespunzător.

Prin urmare, transportul de tancuri pentru Ucraina a fost blocat timp de câteva ore. 

„Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la intersecţia dintre DN1H şi DN 1G, în apropierea localităţii Surduc, judeţul Sălaj, un transport agabaritic a ieşit în afara părţii carosabile, rămânând imobilizat. 

Nu sunt persoane rănite, încărcătura nu a fost avariată. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ două ore", a transmis, marţi dimineaţă, Poliţia Română. 

În cele din urmă, transportul cu tehnică militară a trecut prin vama Halmeu, în Ucraina. 

„În această dimineaţă, 2 august, o semiremorcă care transporta tehnică militară, a ieşit în afara părţii carosabile la intersecţia Drumul Naţional 1G cu Drumul Naţional 1H, din judeţul Sălaj.  

Ansamblul de vehicule făcea parte dintr-un convoi agabaritic şi era condus de un cetăţean ucrainean, de 54 de ani. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea unui indicator rutier. Traficul a fost restricţionat până la repunerea semiremorcii pe partea carosabilă", a informat IPJ Sălaj.

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite