Sălaj: Subprefectul Virgil Ţurcaş a murit după ce acoperişul unui foişor s-a prăbuşit pe el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto News
Foto News

Subprefectul judeţului Sălaj Virgil Ţurcaş, rănit grav în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, marţi, a murit, au anunţat reprezentanţii Prefecturii.

„Subprefectul judeţului Sălaj, Virgil Ţurcaş, rănit grav, marţi, în urma prăbuşirii acoperişului unui foişor, în localitatea Hurez, a decedat în urmă cu puţin timp. Imediat după nefericitul incident, subprefectul a fost preluat de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) Zalău şi a fost transportat la mică distanţă, pentru a fi preluat de către elicopterul SMURD.

În ciuda eforturilor cadrelor medicale prezente la faţa locului, care au încercat stabilizarea sa mai multe zeci de minute, acesta a fost declarat decedat", au arătat reprezentanţii Prefecturii Sălaj.

Virgil Ţurcaş participa, ca invitat, alături de alte oficialităţi judeţene şi primari, la o întâlnire a ADI Sălaj Ecodes, privind problema gestionării deşeurilor în Sălaj.

acoperis foisor prăbusit Salaj / foto graiul Salajului

Foto Graiul Sălajului

„Conducerea şi personalul Instituţie Prefectului Sălaj adresează sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", au transmis reprezentanţii Prefecturii.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, dispeceratul ISU-Ambulanţă a fost anunţat, printr-un apel la 112, că, în localitatea Hurez, acoperişul unui foişor în care se aflau mai multe persoane care participau la un eveniment s-a prăbuşit, în urma unei rafale de vânt.

Acolo au fost trimise imediat mai multe echipaje (o autospeciala de stingere, una de descarcerare, 2 echipaje SMURD, un echipaj SAJ).

În urma incidentului patru persoane au fost rănite, dintre care una a fost rănită grav şi a fost găsită inconştientă. Aceasta a fost preluată de echipajul TIM şi a fost transportată la Horoatu Crasnei pentru a fi preluată de către elicopterul SMURD. Celelalte trei persoane au fost asistate medical la faţa locului, fără a fi nevoie de transport la spital", a arătat sursa citată.

acoperis foisor prăbusit Salaj / foto graiul Salajului
ZalăuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite