SĂLAJ. Cine sunt directorii de şcoli schimbaţi din funcţie după evaluarea activităţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mandatele directorilor au expirat în 9 ianuarie FOTO Arhivă
Mandatele directorilor au expirat în 9 ianuarie FOTO Arhivă

Majoritatea directorilor din învăţământul sălăjean îşi păstrează scaunele în acest an şcolar, deşi mandatele câştigate prin concurs, în 2016, au expirat în 9 ianuarie.

61 din cei 67 de directori de şcoli ale căror mandate au expirat în 9 ianuarie rămân în funcţie, a decis conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, care i-a numit prin detaşare în interesul învăţământului până în 31 august sau până la organizarea unui concurs.

Lista directorilor care îşi păstrează posturile

Ceilalţi şase au fost schimbaţi în urma evaluării performanţelor manageriale, a consultării comunităţii locale şi a consiliilor de administraţie din respectivele unităţi de învăţământ. În această situaţie se regăsesc patru directori din mediul rural şi doi din urban. Este vorba despre cei de la şcolile din Buciumi, Ip, Valcău de Jos şi Vîrşolţ, Şcoala Gimnazială "Simion Bărnuţiu" din Zalău şi Centrul Judeţean de Resurse şi de Asistenţă Educaţională.

Prin decizia ISJ Sălaj, la Şcoala "Simion Bărnuţiu", în locul lui Daniel Ardelean a fost numită director Simona Crişan, profesor de informatică, iar la CJRAE Sălaj, scaunul vacantat de Melania Gârdan îi revine psihologului Adina Mesaroş.

Vă mai recomandăm:

Peste 4.000 de tablete gratuite distribuite şcolilor din Sălaj. Cine sunt beneficiarii

Topul liceelor din Sălaj la Bacalaureat. Unde s-au înregistrat cele mai mari procente de promovare

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite