Accident cu trei victime lângă Şimleu. Şoferul, tatăl unui cunoscut fotbalist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un accident de circulaţie a avut loc luni, 20 ianuarie, în jurul orei 18.00, pe DN 1H, în apropiere de Şimleu Silvaniei. La volanul maşinii implicate în accident s-ar fi aflat, se pare, tatăl unui cunoscut fotbalist din Şimleu, ce joacă în prezent la o echipă din primul eşalon.

Potrivit informaţiilor primite de la reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, accidentul s-a produs la ora 17.50, în momentul în care A. Ioan, de 48 de ani, din Şimleu Silvaniei, conducea un autoturism pe DN 1H, pe direcţia Pericei - Şimleu Silvaniei, cu viteză neadaptată la condiţiile de drum umed şi în curbă, a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu parapetul de protecţie din partea dreaptă, pe sensul său de mers, şi apoi cu un cap de pod, de unde a fost proiectat pe carosabil, autoturismul oprindu-se pe pavilion. În urma accidentului, conducătorul auto şi doi pasageri au fost răniţi uşor. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul evidenţiind o concentraţie de 0,23 mg/l alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

La locul accidentului au intervenit şi pompierii şimleuani, solicitaţi să vină cu un echipaj pentru descarcerare şi un echipaj SMURD. "Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat  că cele 3 victime se aflau în afara autoturismului răsturnat, două dintre acestea fiind preluate de un echipaj SMURD şi o ambulanţă, după care au sablat carosabilul", precizează purtătorul de cuvânt al ISU Sălaj, Lucian Jacodi.

Citeşte şi Accident mortal: un tânăr a murit pe loc, alţi doi - grav răniţi

FOTO UPDATE Accidentul de la Penny Market, mortal. Femeia lovită pe trotuar a murit la spital

Zalău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite