Un vasluian și-a găsit fiica moartă în apartament. Ar fi lăsat aragazul deschis ca să se încălzească

0
Publicat:

O fată de 16 ani a fost găsită căzută, inconştientă, într-un apartament din municipiul Vaslui, marţi seară, 27 septembrie. Echipajul medical sosit la fața locului a constatat că adolescenta era moartă.

Adolescenta a fost găsită decedată de echipajul medical FOTO arhivă Adevărul
Adolescenta a fost găsită decedată de echipajul medical FOTO arhivă Adevărul

O ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă şi un echipaj specializat au intervenit pentru salvarea unei fete de 16 ani găsită căzută şi în stare de inconştienţă într-un apartament din municipiul Vaslui. 

 „La sosirea echipajului de intervenţie, în locuinţă a fost găsită inertă o fată în vârstă de 16 ani. Din nefericire, intervenţia echipajului a fost inutilă, din cauza faptului că victima prezenta rigiditate cadaverică”, au precizat reprezentanții ISU Vaslui.

Potrivit primelor informații, adolescenta a murit cel mai probabil intoxicată cu monoxid de carbon. Fata nu a răspuns la telefon în cursul zilei de marți, 27 septembrie, așa că tatăl ei a mers să vadă ce se întâmplă.

Și-a găsit copila prăbușită în bucătărie, iar cuptorul mergând. Garsoniera nu are centrala proprie, așa că nu e exclus ca adolescenta să fi încercat să se încălzească, scrie stiriest.ro. Fata locuia cu bunica, dar zilele acestea femeia nu a fost acasă.

Părinții sunt despărțiți și locuiesc la țară. Fiica lor era elevă la un liceu în oraș, iar vecinii spun despre ea că era o prezență discretă. Anchetatorii iau în calcul toate variantele și fac cercetări pentru moarte suspectă.

Patru persoane intoxicate din cauza unui boiler defect

Patru persoane s-au intoxicat, pe 25.12.2021, cu monoxid de carbon din cauza unui boiler defect, în comuna Vadu Săpat, judeţul Prahova. Două persoane au fost găsite inconştiente de medici, dar şi-au revenit după administrarea de oxigen.

Echipaje medicale ale SMURD şi SAJ Prahova au intervenit pentru salvarea a patru persoane intoxicate cu monoxid de carbon.  

„Ajunşi la locul intervenţiei, s-a constatat faptul că este vorba de două persoane inconştiente şi două conştiente. După administrarea de oxigen, cele două persoane si-au revenit şi au fost transportate la spital”, a transmis ISU Prahova.  

Sursa citată a precizat că cele patru persoane s-au intoxicat din cauza unui  boiler defect ce funcţiona pe butelie. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite