Un vasluian a agresat-o sexual pe fiica concubinei sale. Fapta, descoperită de bunica fetei după luni de zile

0
Publicat:

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat sub acuzația de viol. Individul a profitat că partenera lui de viață era plecată în străinătate și a forțat-o pe fiica acesteia să întrețină relații sexuale cu el.

Fata a fost agresată sexual de concubinul mamei sale FOTO arhivă Adevărul
Fata a fost agresată sexual de concubinul mamei sale FOTO arhivă Adevărul

Un bărbat de 37 de ani din localitatea vasluiană Mălușteni a batjocorit-o pe fiica concubinei sale de doar 14 ani. Agresiunile sexuale au avut loc în perioada iunie-iulie 2020, dar au ieșit la iveală după luni bune. 

Între timp, femeia s-a despărțit de bărbat si a plecat la muncă în străinătate, fiind însoțită și de adolescentă. Fata nu s-a adaptat și a revenit acasă, unde a locuit cu bunica.

Femeia a bănuit că ceva nu este în regulă cu copila de 14 ani, asa că a discutat cu ea și atunci a aflat ce se întâmplase. Imediat după aceea, bunica fetei a mers la Poliție și l-a reclamat pe agresor.

Politistii au deschis dosar penal si au făcut cercetări, care s-au finalizat la începutul lunii februarie 2023. Pe 8 februarie, agresorul a fost reținut, iar o zi mai târziu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Și-a violat fiica de 15 ani

O altă adolescentă, în vârstă de 15 ani, a fost agresată sexual de tatăl său. Fata și-a reclamat tatăl la Poliția din Brăila, pe 17 august 2022. Adolescenta a povestit că, în perioada noiembrie 2021-august 2022, ar fi fost constrânsă fizic de tatăl său să întrețină raporturi sexuale orale cu acesta.

„Din cercetări a rezultat faptul că, în data de 16 august, în urma unui conflict spontan avut cu tatăl său, tânăra i-ar fi povestit unei cunoștințe faptul că tatăl său o atinge și o pipăie, moment în care bărbatul a devenit agitat și a fugit de acasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Pe 8 septembrie, polițiștii au efectuat o percheziție la o societate situată în afara municipiului Brăila, unde se ascundea tatăl adolescentei. Bărbatul a fost condus la sediul Poliției pentru audieri, fiind cercetat într-un dosar penal sub acuzațiile de viol, violență în familie și rele tratamente aplicate minorului.

Tot pe 8 septembrie, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, iar o zi mai târziu, Judecătoria Brăila a emis pe numele lui un mandat de arestare pentru 30 de zile.  

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite