Un bucureștean a fost arestat preventiv, după ce şi-ar fi violat fiica minoră și agresat sexual o altă copilă

0
Publicat:

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost arestat preventiv duminică, fiind acuzat că şi-ar fi violat fiica minoră şi ar fi agresat-o sexual pe fiica concubinei sale, a transmis luni, Poliţia Capitalei.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut Foto: Arhivă
În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut Foto: Arhivă

„Sâmbătă, 26 noiembrie, poliţişti din cadrul Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în executare un mandat de percheziție, în Județul Ialomița, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 37 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și viol”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Aceasta după ce în urmă cu circa o lună polițiști din cadrul Secției 26 Poliție au fost sesizați, de către o femeie, cu privire la faptul că, în cursul anului 2016, fiica sa, minoră, ar fi fost atinsă în zonele intime, de către tatăl ei.

Astfel, polițiștii au documentat activitatea infracțională a bărbatului, în vârstă de 37 de ani, iar „în baza probatoriului administrat, în sarcina acestuia a fost reținut faptul în anul 2016 și în perioada 2019-2020 acesta și-ar fi agresat sexual și violat fiica minoră, iar în perioada 2020-2021 ar fi agresat sexual o minoră, fiica concubinei acestuia”.

În urma percheziţiei de sâmbătă, el a fost depistat și condus la audieri.

Iar în baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, „față de acesta fiind dispusă, în cursul zilei de ieri, măsura arestării preventive”.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii a patru infracțiuni de agresiune sexuală și două infracțiuni de viol.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite