La Vaslui, Moș Crăciun a rămas fără cadouri. Copiii au plecat acasă în lacrimi. „Să vă fie rușine!”

0
Publicat:

Numeroși copii au plecat acasă dezamăgiți și cu ochii în lacrimi de la întâlnirea tradițională cu Moș Crăciun de la Vaslui. După ce a împărțit unor copii și câte două, trei cadouri, Moș Crăciun le-a spus micuților că și-a golit sacul.

Mulți copii au plecat fără cadouri de la întâlnirea cu Moș Crăciun de la Vaslui FOTO Profimedia
Mulți copii au plecat fără cadouri de la întâlnirea cu Moș Crăciun de la Vaslui FOTO Profimedia

Pe 24 Decembrie, aproximativ 700 de copii și părinții lor au răspuns invitației Primăriei Vaslui de a se întâlni cu Mos Crăciun pentru a se bucura de daruri. La finalul programului artistic al elevilor Palatului Copiilor Vaslui, Moș Crăciun a sosit în centrul orașului cu un autobuz electric special decorat de Sărbători.

Sutele de micuți au stat răbdători la coadă pentru că li s-a promis cã toți vor primi cadouri. Numai că, la un moment dat, Moș Crăciun le-a spus că nu mai are cadouri de dat pentru că s-a golit sacul. Mulți copii au crezut că este o glumă, dar când Moș Crăciun a plecat de pe scena special amenajată pentru asta, micuții au izbucnit în plâns.

„Au rămas copiii dezamăgiți”

Momentul a fost surprins într-o înregistrare video realizată de Asociația Culturală TvDumești, care a fost urmărită de peste 100.000 de oameni, iar comentariile nu au întârziat să apară.

„Au rămas copiii dezamăgiți! Uitați-vă la ei, au rămas plângând! Chiar a fost o bătaie de joc!”; „Sunteți niste nulități! Ați dezamăgit copiii, ați spus da tuturor copiilor, dar ați avut doar câteva pungi! Mai bine nu promiteați nimic și nu făceati o gafă așa urâtă!”; „Rușine! Am văzut copii plecând cu lacrimi în ochi. Nu au plecat cu nicio bomboană. „Frumos gestul primăriei, păcat că n-au apucat să ia ăia care chiar aveau nevoie, s-au îmbulzit tot ăia cu mulți bani, v-am văzut”; „A început frumos și s-a terminat urât”; „Rușine celor mari, care au luat cadourile copiilor, au stat la rând și au luat din cadourile copiilor. Rușine, rușine, rușine!”.

Primăria Vaslui spune că, în lumina celor întâmplate, evenimentul va fi reorganizat pentru  a se evita situația din 2023.

„Din datele obținute până acum, pe 24 decembrie, în centru, au fost duse 700 de pachete, ca și în anii anteriori. În total, instituția a pregătit 2.500 pachete, din care au fost oferite și colindătorilor care au venit în perioada 18-22 decembrie la primărie. Pachetele conțineau dulciuri, cărți nu am mai putut achiziționa din cauza ordonanței austerității. Dulciurile au fost achiziționate din fonduri locale. Pachetele care s-au dat pe 24 decembrie în Centrul Civic au fost suficiente în anii anteriori, însă experiența acestui an va duce la reorganizarea evenimentului <În așteptarea lui Moș Crăciun>”, a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Vaslui pentru Vremea Nouă.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite