„U“ Cluj-FC Vaslui 2-1. Balint: „M-am săturat să vorbesc de Europa League“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi era entuziasmat şi optimist atunci când a preluat banca tehnică a Vasluiului, antrenorul Gabi Balint a început să dea înapoi, după ce echipa sa a fost învinsă, aseară, cu scorul de 2-1 în deplasarea de la Universitatea Cluj, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 29 a Ligii I.

Cu o echipă decimată, neexperimentată, dar şi neputincioasă, Gabi Balint şi-a trecut în cont şi prima înfrângere de când este antrenorul lui FC Vaslui. Scorul a fost deschis de Universitatea Cluj prin Alin Buleică (33'), iar doar două minute mai târziu Eduard Nicola a majorat avantajul în favoarea ardelenilor pentru 2-0, rezultat cu care s-a intrat la pauză. Lucian Sânmărtean a reuşit golul de onoare al vasluienilor (71'), în urma unui penlaty obţinut de Nedzipi, a cărui intrare pe teren cu doar câteva minute mai devreme a schimbat faţa Vasluiului. 

Galben-verzii au disputat meciul cu multe absenţe importante. Astfel, Jivko Milanov, Fernando Varela, Cauê, Raul Costin şi Vasile Buhăescu au fost suspendaţi pentru meciul de la Cluj, în timp ce Adrian Sălăgeanu, Liviu Antal şi Paul Tendeng au fost accidentaţi.

De la meci la meci, Gabi Balint nu mai emană acea doză de optimism pe care o avea la preluarea echipei şi refuză să mai creadă în obiectivul pe care şi-l propusese la venirea la Vaslui. „Îmi pare foarte rău de rezultat, fiindcă am fi meritat unul pozitiv. Am ratat, apoi am făcut două gafe din care am primit două goluri. Ne-au lipsit şapte titulari, am jucat şi cu un debutant. Am avut o repriză secundă mai bună, poate am fi reuşit să câştigăm, dacă am fi insistat. În a doua repriză, cei de la Cluj nu au făcut altceva decât să le spună copiilor să nu trimită mingile în teren. Nu are rost să ne plângem, fiindcă marţi urmează meciul cu Gaz Metan. Mergem înainte şi sperăm să recuperăm din accidentaţi, pe lângă cei care au fost suspendaţi azi. M-am săturat să vorbesc de Europa League. Trebuie să câştigăm noi şi vom vedea ce va fi“, a declarat Balint la Digi Sport. 

Universitatea Cluj: V. Niculescu - R. Ciupe, A. Raţiu, Ninu, E. Nicola -  Bucşă, Muzac - Buleică, Ad. Popa II, Borza - N. Tony.

FC Vaslui: C. Straton - Heil, Celeban, Cordoş, Charalambous - N'Doye, Jumisse - Sînmărtean, Popovici, N. Stanciu - Temwanjera.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite