Şeful Vămii Albiţa a căzut în cap de pe o rampă de beton pentru controlul mărfii şi a rămas inconştient

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Arhiva
sursa: Arhiva

Şeful Vămii Albiţa, Dan Arhire, a ajuns de urgenţă la spital după ce a căzut de pe o rampă destinată controlului de marfă, aflată la o înălţime de aproximativ un metru şi jumătate.

Incidentul a avut loc, sâmbătă, 16 iulie. Potrivit martorilor, Dan Arhire a făcut un pas greşit, iar acesta s-a prăbuşit în gol de pe rampa de control marfă, lovindu-se puternic la cap.

Imediat, s-a solicitat ajutorul ambulanţei. Ajuns la faţa locului, echipajul medical a găsit că victima în stare de inconştienţă, potrivit vremeanoua.ro. Dan Arhire a fost transportat la Spitalul Huşi, ulterior fiind transferat la Spitalul Judeţean Vaslui.

Din fericire, după tomografia computerizată, medicii au constatat că nu prezintă leziuni.

„O perioadă însă va trebui să fie atent la starea sa de sănătate şi să se menajeze, întrucât loviturile la cap nu sunt dintre cele simple şi au nevoie de monitorizare cu maximă atenţie, chiar şi după ce primele analize indică faptul că totul este în regulă”, au spus medicii.

Potrivit vremea.nouă, motivul pentru care şeful Vămii Albiţa se afla la serviciu sâmbăta are legătură cu cazul fabricii ilegale de ţigări de la Iaşi. O fabrică ilegală în care se făceau ţigări, sub diverse mărci cunoscute, a fost descoperită în judeţul Iaşi de procurorii DIICOT şi poliţişti. Grupul infracţional organizat, care era condus de români şi ucraineni, unii dintre aceştia ocupându-se şi cu traficul de droguri, a dotat fabrica cu o linie de producţie foarte performantă, funcţională încă din anul 2020. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Profesor din Brazilia, reţinut la Huşi. Era căutat pentru agresarea sexuală a unei fete de 13 ani

Ambulanţă în misiune lovită în plin de o maşină. În momentul impactului, un copil era resuscitat

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite