Peste 100 de poliţişti au intervenit într-un cartier al romilor din Murgeni. Membrii clanurilor ţigăneşti, acuzaţi de jafuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de poliţişti şi mascaţi au împânzit oraşul Murgeni FOTO

Forţe impresionante de ordine au descins marţi, 21 ianuarie, la primele ore ale dimineţii în cartierul Bedreaga din oraşul vasluian Murgeni.

UPDATE În ultimii ani, rromii din Murgeni au semănat teroare printre localnici, furturile în zonă ţinându-se lanţ. Nouă tineri cu vârste cuprinse între 14 şi 21 de ani sunt acuzaţi de furturi şi tâlhării, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere. Poliţiştii au identificat cinci dintre suspecţi. Potrivit anchetatorilor, suspecţii sunt acuzaţi că au acţionat atât la locuinţele unor localnici cât şi la sediile unor societăţi comerciale, de unde furau tot ce le ieşea în cale. În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe bunuri (masini de spălat, televizoare, laptopuri) despre care se bănuieşte că provind din comiterea infracţiunilor. Pe lista spargerilor date de hoţi s-au aflat ţi biserica din oraş, precum şi un birou norarial.

Ştire iniţială:

Poliţiştii au pus în executare noua mandate de percheziţii într-un dosar complex ce vizează în special fapte de tâlhărie, furt. La acţiune au fost mobilizate efective din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui şi Jandarmerie.

perchezitii

În urma deschinderile, cinci tineri au fost ridicaţi de poliţişti şi conduşi la sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad pentru audieri. 

Suspecţii sunt minori de 17 ani, acuzaţi că intrau peste oameni în case şi îi jefuiau.

perchezitii

Ştire în curs de actualizare.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite