O femeie din Vaslui, mamă a doi copii, s-a sinucis aruncându-se într-o fântână. A lăsat un bilet de adio

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 43 de ani a murit, marţi, 30 ianuarie 2024, într-o fântână din localitatea Lipovăţ, județul Vaslui. Vasluianca și-a pus capăt zilelor și a lăsat și un bilet de adio în care își cere scuze pentru gestul său.

Femeia de 43 de ani a fost găsită în fântâna din curtea casei unde locuia FOTO ISU Vaslui
Femeia de 43 de ani a fost găsită în fântâna din curtea casei unde locuia FOTO ISU Vaslui

Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit marți, 30 ianuarie 2024, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă pentru salvarea unei femei de 43 de ani, mamă a doi copii, despre care se crezuse inițial că a căzut accidental într-o fântână.

„La sosirea echipajelor de intervenţie a fost găsită o femeie căzută într-o fântână, în stare de inconştienţă. Femeia în vârstă de 43 ani a fost găsită căzută cu capul în apă. Victima a fost extrasă în timpul cel mai rapid posibil. După aducerea victimei la suprafaţă, salvatorii au început manevrele de resuscitare, însă aceasta nu a răspuns pozitiv, femeia fiind declarată decedată", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, Marius Stanciu.

Soțul femeii a anunțat Poliția, susținând că, de fapt, partenera lui de viață s-a aruncat în fântână.

„Marți, 30 ianuarie 2024, Poliția municipiului Vaslui a fost sesizată, prin SNUAU 112, de către un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din localitatea Lipovăț, județul Vaslui, cu privire la faptul că soția sa, în vârstă în 43 de ani, s-ar fi aruncat într-o fântână din curtea locuinței. Cadavrul femeii a fost scos de către pompieri din fântână, ulterior fiind transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Vaslui în vederea efectuării autopsiei medico-legale. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Sunt indicii că femeia suferea de depresie. Ea a lăsat un bilet de adio, în care și-a cerut scuze pentru gestul său.

Polițiștii, sub coordonarea unui procuror, urmează să stabilească care au fost împrejurările care au dus la căderea victimei în fântână şi decesul acesteia. 

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite