Momente înspăimântătoare pentru câteva copile din Vaslui. O femeie le-a atacat pe stradă cu un cuţit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: directmm.ro
FOTO: directmm.ro

Fetele au reuşit să fugă şi să se adăpostească într-o scară de bloc, de unde au sunat la 112 şi le-au povestit poliţiştilor ce au păţit.

Mai multe fetiţe care locuiesc în zona Cartier din Vaslui au trecut prin momente înspăimântătoare după ce au fost atacate pe stradă, cu un cuţit, de către o femeie care trecea bombănind pe drum. 

Aceasta a aruncat inţial cu pietre după fete, apoi ar fi scos un cuţit şi le-a fugărit. Fetiţele s-au refugiat într-o scară de bloc, în încercarea de a scăpa de agresoare. Una dintre ele a sunat la 112 şi a cerut ajutor, povestind momentele trăite, scrie vremeanoua.ro

Agresoarea nu a putut fi identificată până în acest moment, iar surse din cadrul anchetei spun că fetele ar fi renunţat la declaraţiile iniţiale, iar acum spun că au fost atacate doar cu pietre. 

„În prezent se efectuează cercetări, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui”, transmit reprezentanţii IPJ Vaslui. 

Fapta de care este acuzată femeia neidentificată se poate pedepsi cu închisoare de la trei luni la un an sau cu amendă. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cine sunt tinerele aflate în stare critică după groaznicul accident rutier de la Iaşi. Ce a agravat situaţia lor

Reacţia surprinzătoare a şoferilor în faţa unei femei căzute în mijlocul drumului. „În altă ţară nu vezi aşa ceva”

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite