Reacţia surprinzătoare a şoferilor în faţa unei femei căzute în mijlocul drumului. „În altă ţară nu vezi aşa ceva”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Presa SM
FOTO Presa SM

O femeie a căzut în mijlocul drumului, joi seara, în Satu Mare, pe o arteră circulată intens. Reacţia şoferilor, dar şi a pietonilor a fost una surprinzătoare.

O femeie din Satu Mare a căzut chiar în mijlocul drumului, dar nimeni nu a intervenit timp de mai multe minute, deşi în tot acest timp prin zonă au trecut zeci de maşini şi zeci de pietoni. Incidentul a avut loc joi, 3 iunie, pe Aleea Prahovei, în apropiere de intersecţia de la Crinul, notează PresaSM. 

În cele din urmă a oprit un singur şofer. Acesta s-a dat jos din maşină şi a protejat victima cu maşina pe avarii, iar între timp a sunat la Poliţia Locală şi la Ambulanţă. O maină de salvare a ajuns în câteva minute şi a salvat victima, pe care a transportat-o la Unitatea de Primire Urgenţe.

„Un singur şofer a oprit. A protejat persoana căzută cu propria maşină, care era pe avarii, apoi a sunat la 112. Poliţia Locală a ajuns sub două minute, apoi ambulanţa”, a spus un martor pentru PresaSM. Un alt martor şi-a exprimat surprinderea pentru cele întâmplate. „În altă ţară nu vezi aşa ceva, oamenii te ajută când ai probleme. Aici fiecare e pe cont propriu”, a spus bărbatul.

Vă mai recomandăm şi:

Maşină de Poliţie filmată în timpul unei depăşiri „criminale”. „Aia e, tată, pe linie continuă, du-te că e curbă” VIDEO

Când încep şi când vor fi gata lucrările la metroul clujean. „În acest an se termină documentaţiile, iar în 2022 se finalizează licitaţia”

Maşină de Poliţie filmată în timpul unei depăşiri „criminale”. „Aia e, tată, pe linie continuă, du-te că e curbă” VIDEO

Satu Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite