Medic filmat când se juca pe telefon în timp ce pacienții așteptau. „Vrei să te trimit la alt spital?” VIDEO

0
Publicat:

Un medic de gardă de la Spitalul de Urgenţă Dimitrie Castroian din Huşi a fost filmat de un pacient în timp ce se juca pe telefon lăsându-i pe oamenii în suferință să aștepte la ușă. 

Medic din Huși filmat când se juca pe telefon - captură
Medic din Huși filmat când se juca pe telefon - captură

În imaginile postate pe Facebook de către un alt bărbat (nu pacientul care a realizat filmările) se vede cum medicul se juca pe telefon în timp ce în sala de așteptare erau două cazuri.

 „Aşteptaţi un pic!”, spune medicul atunci când i se atrage atenția că are pacienți care așteaptă. 

„Cât să aştept, doamnă? Mi-a sărit buricul la deget! Spuneţi ceva, cine mă preia, care e problema, păi stăm aşa?”, spune pacientul care a și filmat.

Ia ascultaţi aicea! Vrei să te trimit acu la alt spital? Totdeauna trebuie să aşteptaţi. Şi eu, când mă duc, aştept medicul, da? Aşteptaţi că nimeni nu este, nu...”, îi spune pacientului doctoriţa.

Poţi să aştepţi şi trei ore! Eu am plecat la şapte şi am intrat la patru dimineaţa la consultaţie. Să te intereseze. La rând!”, adaugă medicul care era într-un scaun cu rotile.

Când i se atrage atenția că se juca pe telefonul mobil, doctorița devine irascibilă.

Ascultă, dacă eşti şi obraznic, atunci te trimit şi în altă parte! Eu am vorbit pentru ea! Noi trebuie să trimitem un bolnav care trebuie să plece la Iaşi. După aia, îi luăm pe fiecare, la rând”, mai spune medicul.

Cu toate acestea, medicul nu știe cine este pacientul care urma să fie transferat la Iași. „S-a intoxicat şi poate să moară. Tu poţi să mori?”îl întreabă pe pacientul care filma.

Medicul nu se oprește aici, ci face o referire la „culoarea” bărbatului, clipă în care acesta spune că și „noi suntem salariați și asigurați”. 

„Te rog frumos, termină! Termină! Vrei să chem Poliţia? Da, joc, sigur că da!”.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite