Mama criminală e nebună? Femeia care şi-a incendiat copilul şi l-a aruncat în WC, internată de psihiatrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost trimisă de procurori la psihiatrie FOTO:adevarul
Femeia a fost trimisă de procurori la psihiatrie FOTO:adevarul

Procurorii care anchetează cazul tinerei din localitatea vasluiană Şerboteşti, comuna Soleşti, ce şi-a omorât cu o cruzime fără margini copilul nou-născut, au decis ca ea să fie internată la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui.

Anchetatorii au început urmărirea penală asupra femeii, ea fiind acuzată de pruncucidere. Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui iau în calcul şi varianta că tânăra şi-a omorât copilul pe fondul unei tulburări psihice. 

„Odată cu preluarea cercetărilor de la Poliţie, am dispus internarea femeii la secţia de psihiatrie a Spitalului de Urgenţă Judeţean Vaslui pentru a putea fi pusă la dispoziţia Serviciului de Medicină Legală în vederea efectuării expertizei care se impune în astfel de cazuri. Tânăra a fost audiată, însă nu a fost foarte coerentă pentru a şti exact ce a determinat-o să recurgă la acel gest“, a declarat Vasile Şelaru, procurorul de caz. 

Mai mult, şi primăria din localitate şi Protecţia Copilului au deschis anchete în acest caz. Alţi doi copii ai femeii, de 2 şi respectiv 6 ani, au fost luaţi din îngrijirea ei, aceştia fiind acum în grija bunicilor. 

Tânăra a ajuns în atenţia oamenilor legii după ce vecinii, care o ştiau însărcinată, nu au mai vazut-o cu burtă şi nici cu bebeluş. Poliţiştii au intrat şi ei pe fir şi aşa au aflat că, de fapt, femeia a născut acasă, fără asistenţă medicală, iar bebeluşul s-a născut în viaţă.

Tânăra a mai susţinut că imediat după naştere l-a înfăşurat pe nou-născut într-un cearceaf, după care l-a abandonat într-una din camerele locuinţei, iar a doua zi a constatat că bebeluşul este mort, astfel încât a incendiat, în curtea casei, cearceaful în care se afla copilul. Ulterior, femeia a aruncat cadavrul în latrina din curtea casei.

Citeşte şi:

Cruzime fără margini: o femeie din Vaslui şi-a incendiat copilul nou-născut, după care l-a aruncat în WC-ul din curte

Cazul mamei criminale din Vaslui, care şi-a incinerat bebeluşul şi la aruncat în latrină, anchetat şi de Protecţia Copilului

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite