Jaf în două minute la Fan Courier Vaslui, de față cu angajații. Cu câți bani a plecat hoțul

0
Publicat:

O persoană a intrat nestingherită în sediul firmei, a trecut de zona destinată clienților și a intrat apoi într-o încăpere, unde a deschis un dulap și cu o rangă a desfăcut o cutie de lemn unde era o sumă mare de bani, pe care a sustras-o.

Hoțul a sustras 52.000 de lei din sediul Fan Curier Vaslui FOTO arhivă Adevărul
Hoțul a sustras 52.000 de lei din sediul Fan Curier Vaslui FOTO arhivă Adevărul

Fan Curier Vaslui a fost călcată de hoți pe 29 decembrie 2023. La patru zile de la comiterea furtului, polițiștii vasluiani nu au reușit încă să dea de urma răufăcătorilor.

Clădirea este supravegheată video, dar cu toate acestea, o persoană a intrat nestingherită în sediul firmei, a trecut de zona destinată clienților și a intrat apoi într-o încăpere, unde a deschis un dulap și cu o rangă a desfăcut o cutie de lemn unde era o sumă mare de bani, pe care a sustras-o.

Operațiunea a durat doar două minute, semn că hoții cunoșteau clădirea și cel mai probabil au acționat la pont, ținând cont că au fost furați 52.000 de lei.

„La data de 29 decembrie 2023, ora 8,14, Poliția municipiului Vaslui a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, de către reprezentantul unei societăți comerciale cu privire la faptul că, autori necunoscuți ar fi pătruns și ar fi sustras o sumă de bani din punctul de lucru al societății comerciale, amplasat în municipiul Vaslui, pe strada Ștefan cel Mare. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind efectuate cercetări pentru identificarea autorilor, recuperarea prejudiciului cauzat și dispunerea măsurilor legale”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Nu este prima dată când Fan Courier Vaslui este jefuită. În 2015, în luna ianuarie, un fost angajat a intrat, ajutat de alți infractori, cu chei potrivite în sediul companiei și a sustras suma de 10.000 de euro. Atunci autorii au fost prinși rapid de polițiștii vasluieni.

VasluiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite