Fotografiile ascunse de şefii unui club de noapte din Vaslui. Scene explicite de sex, mimate în faţa mai multor eleve de liceu

0
0
Imagini surprinse la evenimentul din 4 martie FOTO Club Cuba
Imagini surprinse la evenimentul din 4 martie FOTO Club Cuba

Poliţiştii din Vaslui desfăşoară o anchetă după ce, într-un club din oraş, a avut loc un spectacol erotic la care ar fi participat minore. Poliţiştii s-au autosesizat după apariţia în spaţiul public a fotografiilor de la respectivul eveniment, în care stripperii apăreau mimând acte sexuale explicite sau dezbrăcaţi complet în prezenţa minorilor.

Evenimentul a avut loc pe 4 martie, în Club Cuba din Vaslui, iar pe afişul de prezentare era consemnat că accesul minorilor este interzis, însă numai în limba engleză. 

Spectacolul a fost susţinut de membri ai unei formaţii de stripperi, Eros Boys, care l-au dus aproape de limita pornografiei. Pe scenă au fost invitate mai multe tinere, alături de care cei trei stripperi au mimat acte sexuale, iar unul dintre ei s-a dezbrăcat complet,  în condiţiile în care în imediata apropiere a scenei se aflau foarte mulţi elevi de liceu.

Fotografiile realizate de reprezentanţii clubului au fost postate pe pagina oficială de Facebook, dar ulterior au fost şterse.

show erotic vaslui

”Poliţiştii s-au autosesizat din oficiu şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice. La articolul 375 din Codul Penal de precizează că fapta persoanei care, în public, expune sau distribuie fără drept imagini ce prezintă explicit o activitate sexuală ori săvârşeşte acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă“, a declarat, Alina Tonica, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Alina Tonică.

Ea a precizat că nu au fost înregistrate plângeri ale părinţilor fetelor care se aflau în club în timpul spectacolului erotic şi nici sesizări cu privire la faptul că la respectiva petrecere din club au participat minore.

show erotic vaslui
Mai multe - Vaslui

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite