FC Vaslui-Gaz Metan Mediaş 1-1. Neputinţă, nepăsare sau nesimţire?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Vaslui şi-a luat adio de la Europa League, după ce nu a reulit decât un egal pe teren propriu, scor 1-1, în faţa medieşenilor de la Gaz Metan, într-un meci contând pentru etapa cu numărul 30 a Ligii I.

Pe o vreme numai bună de fotbal, galben-verzii au început excelent acest meci, Stanciu trecând pe lângă deschiderea scorului încă din minutul 5, şutul său puternic de la marginea careului fiind respins de portarul oaspeţilor. Peste doar 7 minute, Sânmărtean îşi trece şi el în cont o ocazie, tot cu un şut de la 25 de metri care trece puţin pe lângă poarta apărată de Pleşca. În minutul 20, Vasile Buhăescu ia o minge pe cont propriu, pătrunde în forţă şi şutează, mingea fiind respinsă în propria poartă de unul din fundaşii medieşeni. Între timp, galeria vasluiană decide să iasă din peluză, în urma unei altercaţii cu jandarmii. Peste doar 4 minute, acelaşi Buhăescu trece pe lângă majorarea scorului, şutul său trecând un pic peste transversala oaspeţilot. În faza următoare, Avram putea să egaleze, lovitura sa de cap trecând pe lângă poartă. Eric le dă emoţii celor aproximativ 2.000 de fani ai Vasluiului, în minutul 38, după ce lovitura liberă executată de el este respinsă în corner de Celeban. Peste doar un minut, marcatorul primului gol ratează din 6 metri singur cu portarul, devenind iar ţinta ironiilor spectatorilor din tribune. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic, iar gazdele intră la vestiare cu avantaj de un gol. 

Repriza a doua a început în forţă pentru elevii lui Balint. Stanciu pătrunde pe partea stângă, centrează în faţa porţii, însă portarul medieşenilor respinge în ultima clipă în corner. După aproape o jumătate de oră de linişte, oaspeţii profită de o bâlbâială în careul vasluienilor, iar Roman reuşeşte să egaleze în minutul 81. În minutul 85, Nedzipi centreazăperfect de pe partea stângă, însă lovitura de cap a lui Temwanjera trece peste poartă. Elevii lui Balint au cedat psihic, iar oaspeţii îşi înteţesc atacurile spre poarta adversă. Nici cele 4 minute de prelungire nu au mai schimbat soarta meciului, iar FC Vaslui îşi mai trece un egal în cont.

FC Vaslui: Straton- Milanov, Celeban, Varela, Jumisse- Caue, Costin-Stanciu (Popovici-min. 83), Sănmârtean (Nedzipi-min.66), Buhăescu (N'Doye-min.75)-Temwanjera.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca-Radovic (Trtovac- min.46), Markovic, Muth, Buzean-V.Negru (Munteanu-min.77), Breeveld, Gheorghe (Medeiros-min.46), Eric-Avram, Roman.

Arbitri: Iulian Dima (C), Sebastian Stoianov (A1), Andrei Constantinescu (A2), Florin Ghimbasan (R)

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite