Bârlădean găsit mort în casă de fiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul a fost găsit de fiul decedatului FOTO Arhivă
Cadavrul a fost găsit de fiul decedatului FOTO Arhivă

Cadavrul unui bărbat de 65 de ani a fost găsit de fiul acestuia după cel puţin o zi de la deces. Criminaliştii au demarat cercetări pentru a stabili dacă a fost vorba despre o moarte violentă

Ionel M. (65 ani) a decedat în condiţii suspecte la domiciliul său situat pe strada Milcov din Bârlad. Bărbatul locuia singur şi era vizitat periodic de fiul său. Pe 6 ianuarie, când a trecut să-şi viziteze tatăl a făcut descoperirea macabră. Trupul neînsufleţit prezenta semne că decesul a survenit cu cel puţin o zi înainte.

“În cauză au făcut investigaţii poliţiştii de la Investigaţii Criminale dar nu au găsit semne de violeţă pe corp sau alte indicii care să ducă la ideea că a fost vorba despre o moarte violentă. Cauza exactă a decesului se va stabili în urma necropsiei”, a spus subcomisar Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inpsectoratului de Poliţie al Judeţului Vaslui.

Bărbatul nu era în evidenţă cu boli cronice. Anchetatorii cred că e posibil ca acesta să fi deceda pe fondul unei hipotermii instalate şi a unor boli despre care răposatul nu avea habar.

Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite