„Fermieri” români de canabis, prinşi asupra faptului şi arestaţi. Recolta a fost confiscată VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afacerea a fost oprită înainte ca drogurile să ajungă pe piaţă FOTO Arhiva Adevărul
Afacerea a fost oprită înainte ca drogurile să ajungă pe piaţă FOTO Arhiva Adevărul

Interesant este că „fermierii” au declarat că au comandat şi au cumpărat toate materialele necesare, precum şi seminţele de cânepă indiană, de pe internet, dat fiind că acestea se vând fără oprelişti în multe ţări.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate din Mehedinţi,  împreună cu poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Craiova şi procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinţi, au „descifrat” activitatea infracţională a trei bărbaţi bănuiţi de trafic de droguri de risc.

La data de 2 octombrie, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au prins, în flagrant delict, trei bărbaţi, cu vârste între 25 şi 30 de ani, toţi din municipiul Drobeta Turnu Severin, în timp ce ar fi efectuat operaţiuni de întreţinere şi culegere a unei culturi clandestine de cannabis, din judeţul Mehedinţi.

Ulterior, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară şi patru mandate de aducere la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinţi.

Din cercetări a reieşit că seminţele şi materialele folosite pentru cultivarea culturii de cannabis ar fi fost achiziţionate de unul dintre bărbaţi de pe site-uri de profil, în cursul anului 2021, iar cultura ar fi fost îngrijită de acesta şi de un alt bărbat.

În urma acţiunilor au fost descoperite şi ridicate 4 telefoane mobile, 7 pastile cu regim special de prescripţie, fără reţetă, 20 de plante de cannabis de aproximativ un metru înălţime, 16 plante de cannabis recoltate şi ambalate în folie de plastic, precum şi materiale folosite pentru ambalarea acestora.

În baza probatoriului administrat, la data de 2 octombrie, DIICOT - Biroul Teritorial Mehedinţi, au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a celor trei bărbaţi.

În aceeaşi zi, Tribunalul Mehedinţi a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a unui bărbat de 25 de ani şi arestul la domiciliu a celorlalţi doi bărbaţi.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum se lăfăia un „macho man“ din banii iubitei prostituate: „Să îmi ţii şi mie bănuţi, baby mik şi dulce“ 

Cazul şocant al elevei care a devenit proxenetă la 14 ani: „Hai, fată, nu fi proastă, se fac bani frumoşi!“

Turnu-Severin



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite