Trafic de droguri de mare risc. Pedeapsa primită de un dealer care şi-a umplut locuinţa de substanţe interzise

0
0
Bărbatul a fost judecat la Tribunalul Hunedoara. ADEVĂRUL. ARHIVĂ.
Bărbatul a fost judecat la Tribunalul Hunedoara. ADEVĂRUL. ARHIVĂ.

Un bărbat din Călan a fost condamnat la închisoare pentru trafic de droguri de risc şi mare risc. O mulţime de substanţe interzise au fost găsite în locuinţa sa.

Magistraţii Tribunalului Hunedoara au condamnat la trei ani şi 10 luni şi 20 de zile de închisoare un bărbat de 39 de ani, din Călan, trimis în în judecată pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată (131 acte materiale) şi pentru deţinere de droguri. Sentinţa nu este definitivă, putând fi contestată cu apel.

Calvarul trăit de fiica adolescentă a unei femei care s-a recăsătorit cu un tânăr dependent de droguri

Lovitură dată unei reţele a drogurilor. Ce pedepse au primit cinci traficanţi căutaţi zilnic de zeci de clienţi

Piaţa extinsă a drogurilor în Valea Jiului. Tineri condamnaţi după ce au împânzit oraşele cu substanţe ilegale

Hunedoreanul se află în arest preventiv din luna mai, când, în urma unor percheziţii efectuate la domiciliul său, ofiţerii de la Crimă Organizată au deschoperit un adevărat laborator de stupefiante: Cannabis, pastile ecstasy şi ketamină, GHB, dispozitive de porţionat, păstrat şi cântărit substanţele interzise.

„Inculpatul este consumator de ketamină, cannabis, MDMA, 2CB, LSD, 3 MMC, 4 MMC, cocaină, GHB, de aproximativ 7-8 ani. Conform propriilor declaraţii, acesta obişnuia să-şi procure drogurile din Bucureşti şi Cluj-Napoca, cu preţul de 35 lei/pastila. Începând cu anul 2018, inculpatul a început să comercializeze droguri la petrecerile private la care participa, continuând această activitate chiar şi după declanşarea pandemiei cu virusul SARS-COV 2 pe teritoriul României. Astfel, inculpatul vindea droguri de risc şi de mare risc în principal persoanelor pe care le considera de încredere, cu următoarele preţuri: cannabisul cu 50 lei/gram, cocaină cu 500 lei/gram, comprimatele cu 50 lei/buc., ketamina cu 200 de lei/doza (0,8 grame), LSD – 50-60 lei/timbru.

Activitatea de comercializare a drogurilor derulată de inculpat în perioada 2018-2021 a fost confirmată de martorii audiaţi în faza de urmărire penală”,  se arată în dosar.

Bărbatul, fără antecedente penale, a recunoscut faptele de care a fost acuzat în dosarul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate organizată şi Terorism.

Mai puteţi citi şi:

Crima tânărului dependent de droguri. Ce pedeapsă a primit după ce şi-a măcelărit iubita cu un cuţit „Rambo”

Traficant de cocaină condamnat la Deva. Cum a ascuns tânărul un pachet plin cu droguri adus în ţară

Un tânăr aflat sub influenţa drogurilor a fost prins la volan de poliţişti pe o stradă din Deva 

Hunedoara


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri