Revelion cu borș de pește și muzică lipovenească în Delta Dunării: cât costă patru zile de distracție

0
Publicat:

Delta Dunării este renumită pentru peisajele sale uimitoare, dar și pentru sutele sale de rețete delicioase preparate cu pește, proaspăt scos din apă de către pescarii pricepuți.

Preparate din Delta Dunării sursa foto AMDTT
Preparate din Delta Dunării sursa foto AMDTT

Chiar dacă cei mai mulți turiști preferă un peisaj hibernal pentru sărbătorile de iarnă, unii optează pentru un decor inedit și relaxare în zilele de vacanță, toate acestea însoțite de preparate gustoase, sănătoase și mai ales din belșug.

Așa că cei care au afaceri în turism în Delta Dunării au pregătit oferte îmbietoare.

Revelionul pe hotelul plutitor „Delta Ways" costă 990 de lei de persoană și include trei nopți de cazare, pensiune completă, masă festivă de Revelion și un spectaculos foc de artificii.

Organizatorii promit multă distracție, locuri de joacă pentru copii, acces la locuri de pescuit pentru pasionații acestui sport iar, la cerere, turiștii pot face și excursii din Delta Dunării.

Revelion de poveste în stil lipovenesc

La „New Hotel Egreta”, în inima Deltei Dunării, noaptea dintre ani va fi sărbătorită cu fast: pachetul include patru nopți de cazare, la prețul de 800 de lei pe noapte, și include mic dejun, cină, masă festivă de Revelion, spectacol de artificii, tombolă, DJ, brunch tradițional pe 1 ianuarie și acces la facilitățile hotelului.

Un Revelion de poveste în stil lipovenesc promite turiștilor „Gulliver Resort”, la prețul de 1900 de lei pe sejur, preț în care doritorii au incluse trei nopți de cazare cu pensiune completă și toate mesele festive, free bar, foc de tabără presărat cu povești, loc de joacă pentru copii și activități sportive.

Cei care doresc să își organizeze Revelionul după gustul lor pot închiria integral pensiuni în Delta Dunării: de exemplu pensiunea “Burciu:” din Jurilovca, cu o capacitate de 12 persoane poate fi închiriată cu 4000 lei pentru trei nopți.

La pensiunile mici din Delta Dunării ofertele pentru noaptea dintre ani pornesc de la 140 de euro pe noapte. 

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite