Marş de solidaritate la Tulcea, în memoria tinerilor morţi la Clubul Colectiv. Liliana Gheorghe, tânăra moartă la spital, era din Tulcea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aproximativ 100 de persoane au participat la un marş pe străzile din Tulcea în memoria tinerilor morţi la Clubul Colectiv din Bucureşti.

Ptotestatarii s-au întâlnit în Piaţa Mircea cel Bătrân şi au aprins o lumânare în memoria victimelor din Clubul Colectiv, apoi au plecat în mars. Pe drum, au cerut demisia parlamentarilor şi au intonat imnul României.
 

Duminică, după tragedia de la Bucureşti, mai mulţi tineri din Tulcea au depus, duminică, la statuia lui Mircea cel Bătrân din Piaţa Civică flori şi lumânări aprinse în memoria tinerilor care au murit în incendiul de la clubul Colectiv din Bucureşti.
 

Judeţul Tulcea şi-a pierdut şi o tânără în incendiul de la Bucureşti. Liliana Gheorghe, de 25 de ani, din Tulcea, care a murit duminică la Spitalul de Arşi din Capitală, a fost înmormântată marţi în comuna Izvoarele.

Liliana Gheorghe a fost eleva Colegiului Dobrogean Spiru Haret, pe care l-a absolvit în anul 2009. Foştii dascăli şi colegi care nu au putut ajunge la înmormântare au aprins o lumânare la altarul de pe holul unităţii de învăţământ.  
 

Victoria Stanciu i-a fost Lilianei dirigintă în toţi anii de liceu. Profesoara de educaţie fizică şi sport povesteşte că Liliana era pasionată de muzica rock de când o ştie. „Venea la şcoală cu ghete şi îmbrăcată ca o rockeriţă. Îi plăcea foarte mult muzica“, îşi aminteşte dascălul. Cadrul didactic spune că fata s-a integrat foarte repede în colectiv, deşi era de la ţară. „Era o fată cu o frumuseţe interioară deosebită“, îşi aminteşte diriginta ei.

Liliana Gheorghe urma cursurile Facultăţii de Limbi şi Literaturi Străine din Bucureşti.
 

Alexandru Aliman este un alt elev al Colegiului Spiru Haret din Tulcea care este grav rănit în incendiul de la Club Colectiv. El se află în stare gravă, la spital. Mama lui este un fost cadru didactic al unităţii de învăţământ.


Pe aceeaşi temă:

Constănţenii, protest în faţa Prefecturii. Oamenii cer demisia Guvernului Ponta: „Morţii nu ne lasă, nu plecăm acasă!“

Protestatarii, în marş prin Bucureşti:”Oprea, nu rezişti, nici cu mii de securişti”

Manifestanţii din Piaţa Universităţii care cer demisia lui Piedone au pornit spre Guvern

Culmea tupeului: Piedone anunţă că face monument pentru cei care au murit în Colectiv în timp ce mii de oameni îi cer demisia în stradă

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite