Incendiu la o pensiune din Delta Dunării. Turiștii cazați au fost evacuați VIDEO

0
Publicat:

Incendiul a izbucnit în seara zilei de joi, 10 noiembrie, la o pensiune din localitatea Caraorman, în Delta Dunării. Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea au intervenit.

VIDEO: ISU Tulcea

15 subofițeri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Delta” județului Tulcea, au intervenit în seara zilei de joi pentru stingerea unui incendiu produs la o pensiune în apropiere de localitatea Caraorman din Delta Dunării .

„S-a intervenit cu patru motopompe, trei ambarcațiuni, printre care și o ambarcațiune SMURD ce are în dotare un tun pentru stingerea incendiilor”, au transmis reprezentanții ISU Tulcea. 

În momentul izbucnirii incendiului, în pensiune erau șapte turiști cazați, dar aceștia s-au autoevacuat și au fost transportați către o locație din apropiere.

Incendiu pensiune Caraorman FOTO: ISU Tulcea
Incendiu pensiune Caraorman FOTO: ISU Tulcea

O singură persoană a necesitat îngrijiri medicale din cauza intoxicației cu fum, victima fiind preluată de o ambulanță navală. 

Spre miezul nopții, incendiul a fost localizat, iar pompierii au intervenit cu toate forțele și mijloacele disponibile pentru lichidare.

Accident mortal în deltă

În urmă cu două zile, salvatorii din cadrul ISU Tulcea au intervenit în cazul unui accident rutier cu victimă încarcerată produs în apropiere de localitatea Pardina din Delta Dunării.

Printr-un apel la numărul unic de urgentă 112 a fost solicitat ajutorul pompierilor militari pentru a interveni la un accident rutier produs în zona localității Pardina din Delta Dunării, în urma căruia a rezultat o victimă încarcerată.

Către locul indicat de apelant, au fost dislocate forțe cu mijloace specifice de descarcerare și o ambarcațiune din cadru Detașamentului de Pompieri Tulcea.

„Ajunși la fața locului salvatorii au procedat la extragerea victimei din autoturism și au predat-o echipajului medical de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Tulcea care, din păcate, a declarat decesul, aceasta având leziuni incompatibile cu viața”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) „Delta” Tulcea.

Victima accidentului era un bărbat cu vârsta de 47 de ani.

TulceaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite