VIDEO Dobrogea mirifică, imortalizată de un fotograf împătimit. „N-ai cum să uiţi aşa ceva, n-ai cum!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Munca unui cunoscut fotograf care realizează extraordinare imagini cu Dobrogea a fost comprimată într-un video de câteva minute ce arată frumuseţile ţinutului dintre Dunăre şi Mare.

Imaginile au fost postate de Mircea Bezergheanu, fotograful care se prezintă simplu, încă din introducere, pe contul său de Facebook: „Iubesc Dobrogea!“.

Artistul din Galaţi cutreieră neîncetat locurile nordice ale Dobrogei şi scoate la iveală detalii ale naturii care prin fotografiile sau filmările sale se văd altfel - ca la Discovery, National Geographic sau clasica Teleenciclopedia.

Pentru o mai bună cunoaştere a Dobrogei, canalele media ale lui Bezergheanu sunt o modalitate vizuală extrem de eficientă.

Recomandarea este, însă, de a urma paşii fotografului, un călător frenetic, îndrăgostit de descoperire, care să te facă să simţi şi să preţuieşti pământul pe care calci. 

Peisaj din Dobrogea Sursa Facebook Mircea Bezergheanu

Imagine indisponibilă

Copacul de la Greci, Măcin Sursa Facebook Mircea Bezergheanu

Imagine indisponibilă

„Pietrele Mariei, surorile Copacului. Dobrogea într-o vară. N-ai cum să uiţi aşa ceva, n-ai cum! Iar cei care au plecat peste ţări şi mări, dar au trăit măcar o clipă aici... ştiu bine ce spun acum. Aveţi lacrimi, nu-i aşa?“, scrie Mircea Bezergheanu într-una dintre postări, la cea ilustrată de fotografia de mai sus. 

Pe aceeaşi temă: 

FOTO Regiunea fără ie. Cum arată în Dobrogea cămaşa tradiţională a portului popular românesc

VIDEO Dobrogea de nord văzută din dronă. Peisaje de o frumuseţe uluitoare, surprinse de la mare înălţime

Tulcea


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri