Codul portocaliu la Tulcea. După drumuri, şi şcolile din judeţ vor fi închise luni, 27 ianuarie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comandamentul de iarnă constituit la nivelul judeţului Tulcea a decis ca şcolile să fie închise luni, 27 ianuarie, din cauza codului portocaliu.

Codul portocaliu a determinat luarea unor măsuri urgente pentru a îndepărta riscurile provocate de codul portocaliu. 

Şcolile vor fi închise luni, 27 ianuarie, iar din cauza viscolului care duce la vizibilitate redusă, traficul a fost închis pe drumul naţional DN 22A Tulcea – Ciucurova, km 0+000 – km 35+800. 

„Rugăm participanţii la trafic să respecte indicaţiile şi restricţiile semnalate de Poliţia Rutieră. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA recomandă participanţilor la trafic să evite zonele afectate de zapadă şi viscol. 

Dacă totuşi nu se poate evita deplasarea în aceste zone, recomandăm ca participanţii la trafic să nu plece la drum fără a avea autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţiile de iarnă: anvelope de iarnă, lanţuri antiderapante, combustibil, pături, săculeţ cu material antiderapant, alimente, apă etc“, anunţă Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România. 

Participanţii la trafic sunt rugaţi să se informeze înainte de plecarea la drum asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale). 

Vă mai recomandăm 

Codul portocaliu în judeţul Constanţa. Şoseaua spre Tulcea este închisă. Noaptea, 11 maşini cu 45 pasageri au fost blocate în trafic

Cursurile se suspendă în Dobrogea. Şcolile rămân închise luni, 27 ianuarie

Tulcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite