UPDATE Raţie de ulei şi zahăr la un supermarket din Timiş. Clienţii, anunţaţi care este limita cumpărăturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anunţul a fost afişat la intrarea într-un supermarket din Deta, judeţul Timiş FOTO Opinia Timişoarei
Anunţul a fost afişat la intrarea într-un supermarket din Deta, judeţul Timiş FOTO Opinia Timişoarei

Clienţii unui magazin Profi din Deta, judeţul Timiş, au fost anunţaţi că vânzarea de zahăr şi ulei şi zahăr este limitată deoarece oamenii au cumpărat produsele în cantităţi mari.

UPDATE: „Nu vedem niciun motiv real de îngrijorare în ce priveşte aprovizionarea cu produse de bază. Totodată, trebuie menţionat că magazinele Profi fac vânzări cu amănuntul, nu en gros, motiv pentru care cantitatea de produse ce poate fi cumpărată de o singură persoană este limitată. Deşi această politică există de mulţi ani, ea se afişează la intrarea în magazine doar în situaţiile când observăm tendinţe de cumpărare ce depăşesc nivelurile obişnuite, aşa cum este cazul în momentul de faţă. Prin aceasta măsură ne respectăm şi ne protejăm clienţii obişnuiţi, combătând cumpărăturile oportuniste”, a transmis compania Profi, la solicitarea „Adevărul”.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, pe usa de intrare a unui supermarket din Deta a fost postat un afiş prin care clienţii sunt înştiinţaţi că uleiul şi zahărul se vând doar în limita a 6 litri, respectiv 5 kilograme, de persoană.

„Din dorinţa de a asigura produse de bază tuturor clienţilor noştri, limităm achiziţia acestui produs la 6 l pe fiecare bon fiscal”, stă scris pe un afiş pe care e înfăţişată o sticlă de ulei.

Un al doilea afiş ilustrează o pungă de zahăr, iar alături este un text asemănător prin care se atrage atenţia că se pot cumpăra pe un bon doar 5 kilograme, mai arată sursa citată.

Anunţurile afişate la intrarea în magazinul din Deta vin la scurt timp după un anunţ prin care Guvernul de la Beijing a făcut apel la populaţie să facă unele rezerve de alimente de bază. Autorităţile chineze au îndemnat „gospodăriile să stocheze o anumită cantitate de produse de primă necesitate pentru a face faţă nevoilor zilnice şi situaţiilor de urgenţă”.

„Adevărul” a scolicitat un punct de vedere şi companiei Profi. Reprezentanţii lanţului de supermarketuri au declarat că vor transmite un punct de vedere pe care îl vom publica imediat ce îl vom primi.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Românii, complet nepregătiţi pentru marea pană de curent. Cum explică un psiholog isteria din mediul online

Austria îşi pregăteşte cetăţenii pentru o pană de curent masivă care ar stinge luminile în toată Europa

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite