Record de gunoaie adunate de la timişoreni înainte de Paşte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii RETIM au adunat resturile lăsate de timişoreni în stradă
Angajaţii RETIM au adunat resturile lăsate de timişoreni în stradă

Angajaţii RETIM au încheiat campania de curăţenie de primăvară şi au constatat că, anul acesta, au adunat mai mult gunoi ca niciodată. Aproximativ 4.000 de tone de deşeuri au fost colectate în această campanie de curăţenie.

Timişorenii au profitat de „Curăţenia de primăvară" ca să scape de vechiturile de pe acasă. Astfel, aparatura electrică şi electrocasnică uitată prin curţile sau podurile caselor a  fost scoasă în stradă, pentru a fi ridicată de angajaţii RETIM. Mai mult, oamenii au avut grijă şi de copacii din curţi, grădini sau chiar din faţa caselor şi i-au toaletat. Resturile au fost şi ele ridicate de firma de salubrizare. Anul acesta, s-a adunat o cantitate foarte mare de resturi în urma campaniei de curăţenie, comparativ cu anii precedenţi. În 2009, prin „Curăţenia de primăvară" au fost colectate cu 1.000 de tone gunoaie mai puţin ca anul acesta.

Poliţia Ecologică a fost şi ea atentă la cei care nu au respectat regulile impuse în această campanie. În mai multe situaţii agenţii comunitari au împărţit amenzi celor care au scos în stradă resturi menajere şi chiar resturi din construcţii. Poliţiştii au sancţionat peste 30 de persoane cu amenzi între 300 şi 500 de lei fiecare.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite