Mărturia jurnalistului britanic Charlie Ottley, jefuit în Timişoara: „Am alergat după hoţ, dar era mai bine antrenat”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Charlie Ottley FOTO Facebook
Charlie Ottley FOTO Facebook

Jurnalistul britanic Charlie Ottley a povestit cum a fost jefuit în zona centrală a Timişoarei, afirmând că stătea pe bancă, iar cineva s-a apropiat şi i-a luat rucsacul în care se aflau echipamente de filmare şi a fugit, arată news.ro.

Ottley a precizat că s-a luat după hoţ, dar acesta era mai bine antrenat. El a făcut apel la cel care a furat echipamentele să îi înapoieze cardul cu imaginile filmate.

Charlie Ottley a fost întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, dacă acest incident îi schimbă percepţia despre România.  

„Absolut deloc. Timişoara este un oraş minunat, este vibrant, are foarte mulţi tineri, are o cultură bogată, cafenele, restaurante minunate. Am fost în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Eram cu partenera mea Oana, stăteam pe bancă, ne uitam pe Google Maps, şi o mână a venit din spate, a luat rucsacul şi a fugit. Am încercat să alerg, am alergat după hoţ câteva minute, dar era mai bine antrenat. I-am văzut doar ceafa. Am văzut un tip care alerga foarte repede în direcţie opusă. Dacă vedeţi acest lucru, daţi-ne măcar filmările înapoi. Avem nevoie de cardul de memorie cu imaginile frumoase pe care le-am filmat. Putem cumpăra echipamente noi, dar imaginile sunt de nepreţuit”, a povestit jurnalistul britanic. 

El a declarat că lucrează la un film pentru promovarea judeţului Timiş şi a Timişoarei. 

„Promovăm judeţul Timiş, facem un film în care să arătăm ce oraş frumos este şi ce judeţ minunat. Sperăm că vom face şi Flavours of Romania în curând şi ne vom întoarce aici, în Banat, în zona care mi-a plăcut atât de mult în ultimele săptămâni. Sunt imagini minunuate, sate frumoase, gastronomie minunată. Mi-ar plăcea să promovez foarte bine aceste lucruri”, a precizat Charlie Ottley. 

El susţine că acest incident s-ar fi putut petrece oriunde, dar crede că este nevoie de mai multe camere de supraveghere pentru descurajarea unor astfel de fapte. 

 Jurnalistul britanic Charlie Ottley, cunoscut pentru seria "Wild Carpathia", a fost tâlhărit într-un parc din zona centrală a Timişoarei, fiindu-i furate echipamente de filmare, inclusiv o dronă. Poliţiştii din Timiş au deschis un dosar penal şi îi caută pe autorii furtului.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Jaful de două milioane de euro, planificat în sediul Poliţiei. Suma furată şi pedepsele primite de poliţişti

Celebrul regizor britanic Charlie Ottley, jefuit în Timişoara. A rămas fără dronă şi mai multe accesorii foto

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite