Girocanul Ionel Pascotă a câştigat, în Grecia, prima cursă moto din noul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ionel Pascotă în cursa din Grecia
Ionel Pascotă în cursa din Grecia

Prima etapă a Campionatul Naţional de Motociclism Viteză a avut loc în Grecia, pe circuitul de la Serres. Pascotă a câştigat la ambele clase în care aleargă

Echipa Pascotă Racing Team Giroc a început în forţă noul sezon de motociclism viteză.

Zilele dedicate antrenamentelor şi calificărilor din Grecia l-au adus pe Pascota în pole-position la fiecare runda de calificări la amandouă clase, 600 Supersport respectiv 1000 Superbike.

Startul cursei în Campionatul Naţional la clasa Supersport la avut pe Pascota în primul viraj pe locul 1, pozitie pe care a menţinut-o până la sfârşitul cursei. Celălalt timişorean, Cosmin Costescu, de la Taifun Racing Team, a terminat cursa pe locul trei.

La clasa 1000 Superbike s-a repetat situaţia din prima cursă cu Pascotă în prima poziţie, iar un al timişorean, Cătălin Cazau (Taifun Racing Team) s-a clasat pe locul trei.


“A fost un start de sezon perfect pentru mine şi pentru echipă. După accidentul de anul trecut am revenit în forţă pentru a apăra Titlurile de Campion câştigate anul trecut. Vreau să multumesc mecanicului meu Mircea Doncean care este omul din umbră şi are mare contribuţie la aceste rezultate frumoase. Aştept urmatoarea etapă de Campionat European de est din Serbia ce va avea loc peste două saptamani”, a declarat Ionel Pascotă.

Campionatul National în acest sezon va avea cinci etape din care se va scade cel mai slab rezultat.

 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite