Femeia prinsă făcând plajă pe șalupa Poliției Locale din Timișoara a revenit a doua seară la locul faptei. Ce gest ciudat a făcut acolo

0
Publicat:

Tânăra care a făcut plajă pe șalupa  Poliției Locale Timișoara a revenit în seara următoare la ambarcațiune și a urcat pe ea cu loțiune de plajă și o lumânare.

Tânăra a ajuns la Psihiatrie Foto Politia Locala Timisoara
Tânăra a ajuns la Psihiatrie Foto Politia Locala Timisoara

Arădeanca prinsă făcând plajă, marți, pe ambarcațiunea Poliției Locale Timișoara, a revenit a doua seară la barca ancorată lângă podul din spatele Catedralei. Tânăra a fost prinsă miercuri seara, 15 mai, în apropierea șalupei. Supărată probabil că bronzatul i-a fost întrerupt cu o zi în urmă, femeia a aruncat cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii. 

După ce aseară, puțin înaintea orei 19.00, a fost surprinsă de polițiștii locali făcând plajă pe ambarcațiunea Poliției Locale acostată la cheu lângă vaporetto, în zona Catedralei Mitropolitane, tânăra din Arad a fost observată din nou, în această seară, tot în jurul orei 19.00, în apropierea șalupei instituției. De această data erau mai mulți ochi în zonă, nemaiavând posibilitatea să stea la soare, femeia a aruncat cu un lichid și o lumânare asupra ambarcațiunii. Cel mai probabil lichidul era doar loțiune de plajă pentru că nu mirosea a substanță inflamabilă”, spun cei de la Poliția Locală Timișoara.  

Femeia a fost observată de agentul de pază de la STPT, care își desfășoară serviciul în apropiere. De această dată, polițiștii chemați la fața locului nu au mai făcut drumul cu tânăra la sediul instituției, ci au chemat o ambulanță pentru a fi transportată la Spitalul de Psihiatrie. 

Polițiștii locali s-au deplasat imediat la fața locului și au solicitat, prin intermediul numărului de urgență 112 un echipaj al Ambulanței pentru a fi transportată din nou la Spitalul de pe Str. I. Văcărescu. Reamintim că aseară aceasta a fost depistată pe șalupa Poliției Locale îmbrăcată sumar, incoerentă și cu substanțe ce păreau a face parte din categoria celor interzise asupra sa. Ea a fost predată la Spitalul de pe Văcărescu”, au mai transmis cei de la Poliția Locală Timișoara. 

Tânăra a fost dusă la Psihiatrie FOTO Poliția Locală Timișoara
Tânăra a fost dusă la Psihiatrie FOTO Poliția Locală Timișoara

Vă reamintim, o imagine cu tânăra întinsă și relaxată pe barca Poliției Locale a fost surprinsă de un trecător, care a trimis fotografia site-ului local Tion.ro.

tion jpeg
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite