Doi români au vrut să îşi scoată copiii din ţară ascunşi în portbagaj. Explicaţia dată poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii de frontieră au descoperit trei copii în portbagajul unei maşini FOTO Arhivă
Poliţiştii de frontieră au descoperit trei copii în portbagajul unei maşini FOTO Arhivă

Un bărbat şi soţia lui au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră din Vama Cenad încercând să iasă din ţară cu cei trei copii ascunşi în portbagaj. Cei doi părinţi au declarat că doi dintre copii aveau paşapoartele expirate, iar doi nu aveau de loc.

„În data de 13 martie 2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean român, aflat la volanul unui autovehicul, alături de care călătorea ca pasager, soţia lui. 

Poliţiştii de frontieră au efectuat un control fizic al mijlocului de transport şi au descoperit, în interiorul portbagajului, ascunşi sub mai multe pături, trei copii, cetăţeni români”, arată Poliţia de Frontieră.

Potrivit poliţiştilor, copiii aveau 6,7 şi 11 ani. „Adulţii au declarat că au procedat la această metodă deoarece doi copii aveau paşapoartele expirate, iar unul nu avea documente de călătorie şi îşi doreau să ajungă în Germania”, au mai transmis poliţiştii de frontieră.

„În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare sub aspectul săvârşirii infacţiunii de participatie improprie la tentativa de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmează să fie luate măsurile legale ce se impun”, a mai comunicat Poliţia de Frontieră.

Vă mai recomandăm:

Românii care au luptat cu bolşevicii ruşi în Siberia. S-au întors eroi, dar comuniştii i-au trimis la închisoare

 

Închisoare cu executare pentru un şofer de BMW care a ucis o femeie pe trecerea de pietoni VIDEO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite