Cu un ordin de protecţie în mână, o femeie a fost luată cu forţa şi violată de soţul cu care se află în divorţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie din Lugoj care a obţinut un ordin de protecţie împotriva soţului cu care se află în divorţ a fost agresată chiar în timp ce mergea spre Judecătoria Lugoj pentru un nou termen de divorţ. Potrivit femeii, bărbatul a urcat-o cu forţa în maşină şi a dus-o aproximativ 40 de kilometri, la o casă din Surduc, unde ar fi violat-o.

Un  bărbat din Lugoj a fost reţinut de poliţişti şi dus în faţa procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj într-un dosar în care bărbatul este acuzat că şi-a agresat soţia cu care se află în divorţ şi care a cerut împotriva soţului violent un ordin de protecţie. Victima a declarat pentru pressalert.ro că, joi, se îndrepta spre Judecătoria Lugoj la un nou termen din divorţ, când soţul său a luat-o cu forţa şi a introdus-o în maşină. Cu toate că nu avea permis şi are o condamnare cu suspendare pentru conducere fără permis, bărbatul a condus aproximativ 40 de kilometri până la Surduc, unde femeia a fost supusă unor agresiuni sexuale.

În speranţa că va scăpa, femeia a plecat cu soţul său spre un notar din Timişoara cu intenţia de a revoca ordinul de restricţie. Ajunsă la un cabinet notarial din Timişoara, femeia a scăpat refugiindu-se în baie, iar soţul său i-a luat lucrurile şi bunurile şi a plecat. Potrivit sursei amintite, de-a lungul timpului, femeia a mai fost agresată, având mai multe plângeri în acest sens.

După o noapte petrecută la mama sa, unde ar fi ameninţat că îşi omoară soţia şi pe fetiţa lor, bărbatul violent a fost prins de Poliţie şi dus la audieri. În momentul în care a fost scos din sediul Poliţiei şi dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Lugoj pentru audieri, bărbatul a declarat că nu a încălcat ordinul de restricţie pentru că acesta intra în vigoare abia azi. Procurorii lugojeni urmează să decidă dacă îl prezintă pe agresor instanţei cu propunerea de arestare preventivă. 

TimişoaraPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite