Federaţia Română de Fotbal a inaugurat la Timişoara al doilea Centru de Exelenţă "Tricolor 11" din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Centrul de Excelenţă va funcţiona la Liceul cu program sportiv "Banatul" FOTO frf.ro
Centrul de Excelenţă va funcţiona la Liceul cu program sportiv "Banatul" FOTO frf.ro

Centrul de Excelenţă "Tricolor11" de la Timişoara a fost inaugurat oficial. 27 de tineri vor beneficia de asistenţă tehnică, instruire sportivă, instruire şcolară şi de un calendar de competiţii intens.

Centrul de Excelenţă “Tricolor11” Timişoara, al doilea la nivel naţional din seria de opt pe care Federaţia Română de Fotbal le va deschide până în 2018, a fost inaugurat oficial. La evenimentul inaugural au participat o serie de foşti internaţionali, printre care Cosmin Codra şi Paul Codrea, oficialităţi locale şi reprezentanţi ai FRF, în rândul cărora s-a aflat chiar preşedintele Răzvan Burileanu, alături de secretarul general Radu Vişan, cât şi Miodrag Belodedici sau Ion Vlădoiu. La Centrul de Excelenţă “Tricolor11” Timişoara, 27 de tineri vor beneficia de asistenţă tehnică, instruire sportivă, instruire şcolară şi de un calendar de competiţii intens. 

“Astăzi suntem fericiţi să înscriem Timişoara şi Banatul pe harta talentelor şi infrastructurii sportive pentru copii. Şi să inaugurăm, în plus, şi un teren de fotbal dedicat activităţii Centrului, doar un pas din programul nostru de dezvoltare a infrastructurii fotbalistice din România. Din toţi jucătorii care au îmbrăcat tricoul echipei naţionale începând cu 1922 şi până azi, judeţul Timiş se poate mândri cu o performanţă aparte. Este judeţul care a furnizat cei mai mulţi tricolori, exceptând Bucureştiul, este zona în care s-au născut 66 dintre eroii Echipei Naţionale din toate timpurile. Şi de aceea, am toată convingerea că Centrul Tricolorii Timişoara se va înscrie în acest parcurs al performanţei”, a declarat Răzvan Burileanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, pentru site-ul frf.ro.

Festivitatea de deschidere a fost urmată de un meci amical pe care Tricolor11 Timişoara l-a disputat, pe noul teren sintetic, în faţa juniorilor de la Vojvodina Novi Sad. Oaspeţii au reuşit să se impună cu 2-0, la pauză scorul fiind egal.

Primul Centru de Excelnţă „Tricolor11”, cel din Târgu Mureş, a fost deschis oficial sâmbătă, 19 septembrie, la Târgu Mureş.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite