Bănăţenii vor face atmosferă la Campionatul European de Handbal Feminin: România joacă la 15 kilometri de graniţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mascota Campionatului European de Handbal Feminin Serbia 2012
Mascota Campionatului European de Handbal Feminin Serbia 2012

În această seară, debutează cea de a zecea ediţie a Campionatul European de Handbal Feminin din Serbia. România evoluează în Banatul Sârbesc, la Vrşeţ, la o oră de mers cu maşina din Timişoara

Cele mai bune echipe de handbal femini de pe continent se vor duela în ţara vecină, la cea de a zecea ediţie a Campionatul European. Partidele se desfăşuară în patru oraşe: la Belgrad, Novi Sad, Niş şi Vrşeţ.

Naţionala României face parte din Grupa D, alături de Rusia, Macedonia şi Islanda. Vestea bună este că fetele lui Gheorghe Tadici vor juca în Banatul Sârbesc, la doar 15 kilometri de graniţa cu România. Având în vedere distanţa scurtă, Timişoara se află la 75 de kilometri de Vrşeţ, se aşteaptă că tricoloarele să fie încurajate de numeroşi fani din România. 

„Nu puteam rata ocazia să merg la un campionat european unde joacă şi România. Vrşeţul este foarte aproape de Timişoara,i cu maşina faci cam o oră până acolo. Sperăm ca fetele să debuteze cu victorie, pentru ca drumul lor spre medalie să fie mai uşor. Eu am luat cel mai scump bilet, care a costat 18 euro, dar se potgăsi bilete şi cu cinci euro”, a declarat Liviu Gordea, un timişorean care nu va piede debutul României la Euro 2012.

Organizatorii campionatului european, în frunte cu secretarul Federaţiei Sârbe de Handbal, au venit în urmă cu o lună la Timişoara, pentru a promova acest eveniment. 

România va juca în această seară, de la ora 21.15, în Sala Millenium din Vrşeţ, cu Rusia. Următorele meciuri din grupă pentru românce vor avea loc miercuri cu Islanda şi vineri cu Macedonia.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite