Un primar din Mureş şi fiica lui au murit în fosa septică. Fata a intrat să-şi salveze tatăl venit să scoată de acolo un alt bărbat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul din Sărăţeni a murit alături de una dintre fiicele sale, asfixiaţi într-o fosă septică FOTO Observator
Primarul din Sărăţeni a murit alături de una dintre fiicele sale, asfixiaţi într-o fosă septică FOTO Observator

Două dintre cele trei persoane care au murit într-o fosă septică din comuna mureşeană Sărăţeni sunt primarul şi fiica lui, scrie Observator.

Tragedia a avut loc miercuri seară, 21 iulie, după ce un bărbat a chemat un vecin ca să-l ajute să desfunde fosa septică. Din cauza vaporilor toxici, bărbatul a leşinat, iar proprietarul gospodăriei a sunat la 112. Până la sosirea salvatorilor, acesta a cerut ajutor primarului Biro Csaba, care locuia în apropiere, anunţă Observator.

Biro Csaba a venit imediat împreună cu fiica lui cea mare, Monika, şi amândoi au intrat în fosă pentru a-l scoate pe bărbatul leşinat. Gestul a fost unul fatal pentru că ambii şi-au pierdut conştienţa. Proprietarul a încercat să o scoată pe fată şi a coborât în fosă, dar a leşinat la rândul lui.

„Patru victime au fost găsite într-o fosă septică, toate patru în stop cardio-respirator. Am început resuscitarea, prima victimă scoasă a fost transferată la spital, celelalte trei, din păcate, după 50 de minute au fost declarate decedate”, a precizat Bogdan Posteucă, de la UPU SMURD Târgu Mureş. 

Conform Observator, Biro Csaba era primar din 2016 şi avea două fiice, de 14 şi 32 de ani. Localnicii spun că era un om gospodar şi săritor. Fiica lui cea mare, Monika, a lăsat în urma ei un bebeluş de nici un an, pe care-l botezase de curând. În acest caz cutremurător, poliţiştii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Putin susţine că vine o ordine mondială „armonioasă, mai justă şi sigură”

LIVE TEXT Război în Ucraina. CIA estimează pierderile ruseşti în Ucraina la 15.000 de morţi şi 45.000 de răniţi. Ruşii continuă să distrugă intenţionat recoltele

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite