UPDATE : Acţiune pentru salvarea a patru persoane căzute într-o fosă septică / Trei dintre victime au decedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

ISU Mureş intervine, miercuri seară, pentru salvarea a patru persoane care au căzut într-o fosă septică în localitatea Sărăţeni. Trei dintre cele patru persoane au decedat la scurt timp de la incident.

UPDATE. Trei dintre cele patru persoane care au căzut miercuri seara într-o fosă septică în localitatea mureşeană Sărăţeni au decedat, anunţă Agerpres. Este vorba despre o femeie de 32 de ani şi doi bărbaţi în vârstă de 48, respectiv 59 de ani.

''După aplicarea timp de o oră a manevrelor de resuscitare, celor trei victime li s-a atribuit cod negru'', a anunţat ISU Mureş.

Cea de-a patra victimă - un bărbat în vârstă de 62 de ani - a fost transportată la UPU Târgu Mureş de către elicopterul SMURD prezent la faţa locului.

Intervenţie dificilă a salvatorilor

”În aceste momente Detaşamentul de Pompieri Târgu Mureş, Punctul de Lucru Sovata, SVSU Sovata, Staţia de Pompieri Miercurea Nirajului intervin pentru extragerea a 4 victime căzute într-o fosă septică din localitatea Sărăţeni”, a transmis, miercuri seară, ISU Mureş.  

Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au trimis mai multe echipaje dar şi elicopterul SMURD şi un container MULTIRISC.  

”Victimele au fost extrase în scurt timp de către echipajele prezente la faţa locului. Este vorba despre trei victime de sex masculin şi o victimă de sex feminin”, a mai precizat sursa citată.  

Pompierii au precizat că se aplică manevre de resuscitare. 

Deocamdată nu s-au stabilit împrejurările producerii incidentului. 

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite