Povestea bărbatului ajutat de jandarmi pentru că murea de frig și nu știa cum să ajungă acasă la familie

0
Publicat:

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a mers la punctul de control de la Judecătoria Toplița din județul Harghita și a cerut ajutorul jandarmilor care păzeau instituția.

Bărbatul a primit ajutor de la jandarmi FOTO: Facebook/Jandarmeria Română
Bărbatul a primit ajutor de la jandarmi FOTO: Facebook/Jandarmeria Română

Povestea unui bărbat care a cerut ajutorul jandarmilor din Toplița a fost făcută publică de către Jandarmeria Română, pe pagina de Facebook.

Jandarmii au rămas impresionați de doleanțele bărbatului, care voia să ajungă acasă la familie și nu avea bani. Pe deasupra, el a cerut să fie ajutat și cu haine, pentru că îi era frig,

"-Nu vă supărați, doamnă, cum aș putea ajunge la Boldești? Trebuie să merg acasă, la familie și nu știu cum, că nu sunt de aici.

-Nu știm, dar ne interesăm! - i-au spus colegii noștri.

Jandarmii au luat legătura cu colegii de la Poliția Hărmăneștii Vechi, polițistul de acolo confirmând că bărbatul locuiește în satul Boldești, din județul Iași.

-Puteți ajunge acolo cu un autobuz. Dar aveți bani de bilet?

-Nu, nu am.

La scurt timp, cu privirea în pământ, bărbatul i-a întrebat pe colegii noștri:

-Nu aveți cumva niște haine, că mi-e frig...

Colegii noștri, plutonier adjutant șef Ciforac Mihaela și plutonier major Kovacs Alexandru, cărora li s-a alăturat și un fost coleg, Slavic Iulian, actualmente pensionar, s-au asigurat că bărbatul va avea bani pentru transport, dar mai mult decât atât, au ales să-l și îmbrace pe omul ale cărui haine deteriorate nu-l mai protejau de frig”, au povestit jandarmii pe Facebook.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite