Incendiu de proporții la un depozit de calculatoare din Ungheni. Fumul dens este vizibil de la câțiva kilometri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un incendiu de amploare a izbucnit joi, 20 iulie, la o hală de depozitare a calculatoarelor din localitatea Ungheni, județul Mureș. Focul se manifestă pe aproximativ 1.000 de metri pătrați.

Pompierii din Mureș se luptă să stingă un incendiu care a izbucnit joi, 20 iulie, la o hală de depozitare a calculatoarelor din localitatea Ungheni. Focul se manifestă pe o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătrați, cu degajări mari de fum.

Pompierii au intervenit prompt pentru lichidarea incendiului FOTO ISU Mureș
Pompierii au intervenit prompt pentru lichidarea incendiului FOTO ISU Mureș

Pentru localizarea și stingerea incendiului, din cadrul ISU Mureș au fost alocate 3 mașini de stingere, o autoscară, o autospecială pentru transport roboți și una de descarcerare. Totodată, pentru asigurarea măsurilor de prim ajutor în caz de nevoie, la locul intervenției acționează două ambulanțe SMURD.

Având în vedere amploarea evenimentului, alte trei mașini de stingere (din cadrul ISU Cluj, ISU Bistrița-Năsăud și ISU Sibiu) se deplasează în sprijinul resurselor de la ISU Mureș. Incendiul se manifestă cu degajări mari de fum, sens în care a fost trimis un mesaj RO-ALERT pentru avertizarea populației din proximitatea zonei unde se manifestă arderea.

Incendiu puternic în Ilfov

Zece hectare de vegetație au ars marți, 18 iulie, între localitățile ilfovene Măgurele și Bragadiru, în satul Vârteju. Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale.

Pompierii anunță că în urma acțiunilor întreprinse de echipajele de la fața locului, în acest moment nu mai există pericolul de extindere a incendiului către zona de case.

A fost dat și un mesaj RO-Alert prin care cei care sunt în zonă sunt sfătuiți să conducă cu prudență.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetație produs între localitățile Bragadiru și Magurele din jud. Ilfov. Incendiul se manifestă pe un câmp, cu degajări mari de fum pe o suprafață de aproximativ 10 hectare”, au anunțat salvatorii.

După câteva ore de luptă cu focul, incendiul a fost lichidat. „Două persoane au fost asistate medical de către echipajele de la fata locului, ca urmare a atacurilor de panică. Nu au fost transportate la spital”, anunță salvatorii.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite