GALERIE FOTO Meci senzaţional făcut de BC Mureş în faţa liderului CSM Oradea. Victorie la 33 de puncte în jungla din Sala Sporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victorie mare obţinută de BC Mureş în faţa celor de la CSM Oradea
Victorie mare obţinută de BC Mureş în faţa celor de la CSM Oradea

BC Mureş a demonstrat aseară, în faţa propriilor suporteri, că este una dintre cele mai în formă echipe din campionatul intern. Echipa mureşeană a câştigat fără drept de apel meciul disputat contra liderului CSM Oradea, cu scorul de 81 la 48.

Cu o Sală a Sporturilor arhiplină şi ”îmbrăcată” în alb şi cu jucătorii orădeni încurajaţi de câteva zeci de suporteri, meciul de aseară a avut toate ingredientele unui spectacol baschetbalistic de excepţie.

Mureşenii au intrat mai greu în meci, dar din momentul în care au făcut-o, oaspeţii n-au mai avut nici o şansă. Recuperări peste recuperări, coşuri spectaculoase şi un joc de echipă aproape perfect, au făcut ca diferenţa de pe tabelă să fie una şocantă.

Cel mai bun jucător de pe teren a fost Gediminas Navickas, jucătorul care a sosit chiar de la Oradea. ”Cred că am făcut un meci foarte bun. Nu cred că am vrut să le arăt neapărat ceva orădenilor, dar mărturisesc că am aşteptat momentul acesta. N-a fost un meci uşor, dar publicul ne-a ajutat mult. N-am fi crezut că o să câştigăm la peste 30 de puncte. Îi mulţumesc antrenorului că a avut încredere în mine şi a ştiut de ce sunt în stare”, a declarat acesta după meci.

Antrenorul Srecko Sekulovic s-a bucurat de o susţinere aparte în timpul meciului, fanii exprimându-şi prin diverse bannere dorinţa ca tehnicianul să fie păstrat la BC Mureş şi în sezonul următor. ”Îmi felicit echipa, mai ales că am riscat alegând să joc cu Navickas. Ştiu de ce este în stare, dar de obicei un jucător ori joacă excelent, ori foarte prost împotriva fostei sale echipe. Mă bucur că am făcut alegerea corectă, fiindcă am simţit că vrea să-şi arate valoarea împotriva Oradei. Am făcut un meci foarte bun, în care aportul băncii a adus multă energie şi suficiente puncte. Mulţumesc publicului pentru susţinere”, a declarat technicianul mureşenilor.


BC Mureş: Navickas 21 (2x3), Ciric 17 (3x3), Peciukas 13 (3x3), Dumitru 10, Kandic 3, Barro 2, Păltinişanu.

CSM Oradea: Maric 12 (2x3), Franklin 10 (2x2), Topchov 10, Dillon, 8, Pesic 4, Lázár 4, Stefanovici, Lupusavei, Ţibârnă, Paşca.

Târgu-Mureş



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite