Dispariția misterioasă a unui tânăr din Harghita care a plecat în străinătate. De când i s-a pierdut urma

0
Publicat:

Un tânăr din județul Harghita a fost dat dispărut de familie, după ce nu a mai dat niciun semn de viaţă din luna ianuarie. De atunci, familia nu îl poate contacta. Băiatul plecase la muncă în străinătate.

Tânărul nu a mai putut fi contactat de familie FOTO IPJ Harghita
Tânărul nu a mai putut fi contactat de familie FOTO IPJ Harghita

Biroul de Presă al IPJ Harghita a anunțat, miercuri, că o femeie din municipiul Odorhiu Secuiesc a sesizat, în data de 6 iunie, dispariţia fiului său, Raduly Norbert, în vârstă de 22 de ani, relatează Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate de aceasta, tânărul a plecat voluntar din ţară în cursul anului 2018, pentru a lucra în străinătate. 

În luna ianuarie 2022, Raduly Norbert a contactat-o telefonic pe mama sa, confirmându-i că se află în Olanda şi că este în siguranţă.

De atunci şi până în prezent, acesta nu a mai dat niciun semn de viaţă şi nu poate fi contactat telefonic, a precizat IPJ Harghita.

Poliţiştii roagă persoanele care deţin informaţii despre Raduly Norbert sau care pot oferi detalii cu privire la locul în care s-ar afla să sune la numărul 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmentele pentru a ajuta în identificarea tânărului sunt: înălţime 1,70 centimetri, greutate 70 kilograme, constituţie atletică, păr scurt şaten, ochi căprui, tatuaj pe braţul stâng, a mai arătat sursa citată.

O adolescentă dispărută de un an a fost găsită în viață, într-un dulap. Ce au descoperit medicii

După un an și jumătate de la dispariție, o adolescentă, în vârstă de 14 ani a fost găsită de polițiști, ascunzându-se într-un dulap. Oamenii legii au efectuat percheziții, în timp ce doi bărbați, locuitori ai casei, se uitau liniștiți la televizor. Ei au susținut că nu o mai văzuseră pe fată.

Adolescenta este din statul american Michigan. Ea a fost dată dispărută, de către tatăl său, în anul 2021. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic despre soarta sa. Recent, polițiștii au primit un pont de la o persoană, cum că fata s-ar ascunde într-o anumită locuință, aflată în orașul Port Huron. Oamenii legii au bătut la ușa casei unde o femeie nu le-a permis accesul înăuntru.

Nu ne-au lăsat să intrăm. Nu ne-au permis să vorbim cu nimeni din casă, lucruri care, pentru noi, au fost semnale de alarmă. Doamna ne-a spus să ne întoarcem cu un mandat de percheziție. Așa am făcut.”, a declarat mareșalul adjunct Robert Watson pentru Detroit Free Press, citat de Mirror.

În momentul în care s-au întors la locuința suspectă, oamenii legii au fost întâmpinați de doi bărbați care se uitau, cu nonșalanță la televizor. Adolescenta a fost găsită în dulapul din hol, ascunsă printre haine. Ocupanții casei „au negat vehement că au văzut-o”, ba chiar le-au oferit ofițerilor câteva piste false.

Conform procedurilor, adolescenta, în vârstă de 14 ani, a fost ulterior dusă la spital, pentru un examen de sănătate. Acolo, medicii au descoperit că este însărcinată. Reprezentanții serviciilor de protecție a copilului i-au transmis mareșalului adjunct Watson că tatăl fetei dispărute s-a simțit „foarte uşurat” pentru că a găsit-o. În egală măsură, fata a fost „extaziată” să se reîntâlnească cu tatăl ei.

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite