Antrenorul FCM-ului şi-a dat demisia de la echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cojocaru şi-a dat demisia de la FCM Târgu-Mureş
Cojocaru şi-a dat demisia de la FCM Târgu-Mureş

Mircea Cojocaru, care a mai activat la formaţia mureşeană în două perioade, din postura de antrenor secund, şi-a dat demisia de la FCM Târgu-Mureş, invocând motive personale în luarea deciziei. Conducerea clubului a acceptat demisia lui Cojocaru şi a pornit căutările pentru un nou tehnician.

Cojocaru, care l-a înlocuit pe Daniel Isăilă la formaţia de ligă secundă la jumătatea lunii martie, va fi înlocuit pe banca FCM-ului de cuplul Cristian Coroian şi Iuliu Hajnal, cel puţin temporar, până când conducerea clubului va găsi un tehnician cu care FCM-ul să atace promovarea în prima ligă.

În condiţiile în care FCM-ul se clasează pe poziţia a şaptea a clasamentului, cu 21 de puncte, după un start execrabil de retur (cu două înfrângeri pe teren propriu), speranţele pentru o revenire imediată în primul eşalon al fotbalului românesc sunt destul de mici. Totuşi, FCM-ul a disputat doar 16 meciuri până în prezent, mai puţine faţă de restul echipelor situate deasupra în clasament. În plus, multe cluburi care acum se bat la promovare nu vor obţine licenţa pentru Liga 1, ceea ce le dă speranţe celor de la FCM.

Vineri,de la ora 17.00, pe stadionul Trans-Sil se va disputa partida din etapa a XXIII-a a ligii secunde, dintre FCM Târgu-Mureş şi FC Maramureş Universitar Baia Mare.

Vă recomandăm şi:
GALERIE FOTO Slalom printre gropi pe tronsonul DN 15 Târgu-Mureş - Reghin. Nu sunt bani pentru finalizarea la termen a lucrărilor

Începe săptămâna jazz-ului studenţesc la Târgu-Mureş

Târgu-MureşPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite