Un gorjean şi-a ucis nevasta înnebunit de alcool şi de gelozie. „Bine că o omorâi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă Adevărul
Foto: Arhivă Adevărul

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Turburea, judeţul Gorj, şi-a ucis soţia, de 49 de ani, într-un mod cumplit. Crima a avut loc în seara zilei de sâmbătă, 26 martie, din cauza geloziei şi a consumului de alcool.

Potrivit primarului Ion Bîrcă din localitatea Turburea, Gorj, Bebe Boboceanu s-a întors acasă beat şi a început să îşi maltrateze nevasta. După ce a lăsat-o într-o baltă de sânge, bărbatul s-a întors la cârciumă şi a continuat să consume alcool. Când a revenit acasă, şi-a găsit nevasta fără suflare. 

„A sunat la 112. Cei de la Ambulanţă au anunţat şi poliţia, iar şeful de post a anunţat şi poliţistul local. Mi-a dar şi mie telefon şi am ajusn acasă. Biata femeie era pe jos, în pielea goală, cu tot felul  de răni, parcă ar fi fost muşcată. La urechi, părea că are părul smuls sau ras. Nu m-am apropiat foarte mult“, a spus primarul Ion Bîrcă. 

Mihaela Boboceanu a fost resuscitată, dar nu a mai putut fi readusă la viaţă. „Cei de la Ambulanţă au încercat să o resusciteze. Am adus şi eu medicii din comună de la Centrul de permanenţă, dar fără vreun rezultat“, spune primarul.

Edilul a mai relatat că criminalul a spus în timp ce era cu cătuşele la mâini: „Bine că o omorâi“ 

Femeia era bătută frecvent, dar îşi ierta bărbatul

Bărbatul îşi agresa frecvent soţia. „Cum mai mult înainte primise ordin de restricţie de la Poliţie, ca să se mai ducă acasă, iar biata femeie a spus: «Cum să se ducă bărbatul meu la puşcărie din cauza mea?». Şi-a retras plângerea. O bătea frecvent. Am fost şi noi de nenumărate ori, ca să încercăm să mediem“, a mai relatat primarul comunei Turburea. 

Ion Bîrcă spune că problemele apăreau de la consumul de alcool: „Din cauza băuturii s-au întâmplat toate acestea“

Cei doi soţi au doi copii, unul dintre ei fiind plecat în Germania. Primăria Turburea va suporta costurile legate de înmormântare. 

Criminalul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă.

Vă recomandăm să mai citiţi 

Cum apar polipii la copii şi de ce sunt periculoşi. Explicaţiile unui medic specialist


Tenismenul gorjean Florin Mergea şi-a anunţat retragerea. „Ne vom concentra pe ghidarea şi consilierea tinerilor jucători“

Târgu-JiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite