Primar de la țară, șofer pentru elevii navetiști din sat. Florinel Țuilă conduce microbuzul școlar de cinci mandate

0
0

Primarul comunei Cătunele din județul Gorj este și șofer pe microbuzul de transport al elevilor. Primarul Florinel Țuilă conduce chiar de la începutul mandatului microbuzul școlar. 

Primarul Țuilă este și șofer pe microbuzul școlar (Foto: Facebook/Alina Puncioiu)
Primarul Țuilă este și șofer pe microbuzul școlar (Foto: Facebook/Alina Puncioiu)

Primarul comunei gorjene Cătunele consideră că nu face ceva extraordinar, deoarece efectuează o cursă intermediară, o dată sau de două ori pe zi și, din acest motiv, nu consideră necesar să angajeze un șofer pentru că cheltuielile pe care primăria le-ar avea cu asigurarea salariului ar fi prea mari.

Noi avem contract cu firmă care asigură transportul elevilor cu un autobuz. La primărie avem și un microbuz școlar pe care l-am primit. Cu microbuzul fac curse intermediare și nu avea rost să mai angajez un șofer pentru asta. Sunt niște amănunte care nu au relevanță. Nu merită să angajez un șofer pentru o cursă intermediară pe zi. Avem autobuzul pentru transportul elevilor și microbuzul pentru transportul elevilor mici. Nu are rost să angajez șofer și efectuez eu aceste curse“, declară primarul Țuilă.

Conduce microbuzul de când a ajuns primar

Florinel Țuilă confirmă că de când este primar, adică de cinci mandate, conduce microbuzul de transport al elevilor.

De când sunt eu în primărie, decât eu (doar eu - n.n.) m-am urcat la volanul acestui microbuz. Și tot de atunci asigur transportul copiilor cu un autobuz închiriat. Avem o problemă acum, pentru că au fost mutați clasele cu copii mici într-o altă locație și îi transport eu cu microbuzul. Clădirea în care învățau se află într-un proces de reabilitare totală“, explică primarul.

„Este plin de copiii“

Părinții copiilor din comuna Cătunele sunt încântați că chiar primarul este șofer pentru micuții lor. „E prima dată pentru ăl mic când merge cu microbuzul școlar. Este plin de copiii. Va fi pentru puțin timp ,căci are o grădinița mare și ultra modernă în construcție. Felicitări domnului primar și doamnei directoare a școlii, care fac tot ce e posibil pentru ca cei mici să aibă toate condițiile pentru a învăța. Bucuria celui mic pe chipul lui se citește, dar este puțin surprins că merge cu o mașină mare“, a transmis Alina Puncioiu, localnică din Cătunele.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite