Podul în formă de arc din zona Lainici prinde contur. Se montează ultimele grinzi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Podul din zona Lainici se apropie de finalizare                                                          Foto: DRDP Craiova
Podul din zona Lainici se apropie de finalizare                                                          Foto: DRDP Craiova

Lucrările la podul peste râul Jiu din zona Lainici, de pe Drumul Naţional 66, se apropie de finalizare, urmând ca în zilele următoare să fie turnate ultimele grinzi.

Etapa următoare va consta în betonare podului. „Mai sunt 13 de montat şi gata, toate cele 90 de grinzi ale podului peste Jiu de pe DN 66, în zona Lainici, sunt pe poziţie şi se poate trece la etapa următoare, betonarea plăcii“, au transmis reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova.

Din cauză că în prezent se circulă pe un pod provizoriu pe un singur sens, greutatea autovehiculelor este limitată la cel mult 29 de tone.

Începe asfaltarea parcării şi a drumului din faţa Mănăstirii Lainici

De asemenea, în zilele următoare vor începe lucrările de asfaltare a parcării şi a sectorului de drum din faţa Mănăstirii Lainici.

„De luni o să fie prezent pe şantier şi eşalonul pentru începerea lucrărilor de aşternere a asfaltului din zona mănăstirii Lainici“, a mai informat DRDP Craiova.

pod defileul jiului foto

Lucrările au început în urmă cu aproximativ un an şi au o valoare de aproape 20 milioane de lei.

Vă recomandăm să citiţi şi 

Primarul unei comune din Gorj este acuzat că a lovit o angajată din Primăria Târgu Jiu chiar în biroul acesteia

Cum se manifestă afecţiunea colonului iritabil şi care este tratamentul recomandat de medici

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite