Primarul unei comune din Gorj este acuzat că a lovit o angajată din Primăria Târgu Jiu chiar în biroul acesteia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Paliţă spune că a primit chiar şi o palmă                                                                Foto: A.I.
Primarul Paliţă spune că a primit chiar şi o palmă                                                                Foto: A.I.

Primarul unei comune din judeţul Gorj este cercetat de poliţie, pentru un conflict cu o salariată din cadrul Primăriei Târgu Jiu, chiar în biroul acesteia.

Scandalul a avut loc în timpul programului de lucru. Femeia a sunat la 112, după un schimb de replici cu edilul, susţinând că a fost lovită de acesta şi astfel s-a lovit cu capul de calorifer. Conflictul dintre cei doi este mai vechi şi are la bază o serie de postări critice pe Facebook la adresa primarului comunei Dăneşti, angajata Primăriei Târgu Jiu fiind şi membru USR.  

„Acuzat de lovire sau alte violenţe şi ameninţare“

Mai mulţi poliţişti au venit la sediul Primăriei şi au luat declaraţii de la persoanele implicate şi de la martori. „La data de 6 mai a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112, cu privire la o stare conflictuală între două persone, la sediul Primăriei Târgu Jiu. Politiştii s-au deplasat la faţa locului şi efectuează verificări.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi ameninţare“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

„Mi-a tras chiar şi o palmă“

Primarul Mădălin Paliţă, care a anunţat recent trecerea la PSD, a spus că el a primit o palmă de la angajata Primăriei Târgu Jiu şi că a fost supărat pe aceasta deoarece i-a jignit familia. 

„Din punctul meu de vedere nu s-a întâmplat nimic. Nu am fost audiat. Doamna Elena este o persoană care are ceva la adresa mea. Nu ştiu ce să zic. A fost o discuţie cît de cît normală în care i-am atras atenţa ca în spaţiul public să nu mai invoce familia mea. Nu este vorba de critici, pentru că mi le asum. Dar când încerci să ataci familia, atunci lucrurile pot degenera. Mai erau patru - cinci persoane în birou şi nu cred că puteam să lovesc o doamnă. Dânsa este mai agresivă verbal. Mi-a tras chiar şi o palmă, dar eu nu răspund. Mi-a arătat şi un semn obscen. Cred că intenţionează să candideze şi încearcă să mă târască în tot felul de chestii. Ieri, pe reţelele de Facebook a adus jigniri familiei mele. Nu ştiu dacă este potrivit să vorbeşti urât de soţie şi copil“, a declarat primarul Paliţă.

Vă recomandăm să citiţi şi: 

Parc fotovoltaic pe acoperişul halelor din Parcul Industrial Gorj

Situaţie stupefiantă pe DN66, în Defileul Jiului: marginea şoselei, plină cu sticle cu urină aruncate de şoferi

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite