Medici prinşi că absentau nemotivat de la cabinetele din Policlinica Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medicii nu au respectat programul de lucru   Foto: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu
Medicii nu au respectat programul de lucru   Foto: Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu

Mai mulţi medici din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu nu au fost găsiţi în cabinetele medicale din cadrul Ambulatoriului, în urma unui control.

Medicii nu au respectat programul de lucru de la cabinetele din cadrul Ambulatoriului. Aceste nereguli au ieşit la iveală în urma unor controale.

„În urma unor verificări dispuse de managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu în Ambulatoriul integrat s-a constatat că la mai multe cabinete medicale nu era respectat programul de lucru. Astfel, la cabinetele de Ortopedie-traumatologie, Obstetrică-Ginecologie, Recuperare Medicină Fizică şi Balneologie, Urologie şi Chirurgie generală, medicii programaţi pentru asigurarea activităţii în cabinetele de specialitate nu erau prezenţi, fiind la program doar asistentele medicale. Menţionăm că la aceste cabinete medicale programul de lucru este de luni până vineri în intervalul orar 8,00–15,00“, a transmis Mihaela Ţicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Medicii vor fi atenţionaţi

Managerul unităţii medicale a dispus atenţionarea scrisă a medicilor cu privire la respectarea programului de lucru.

„Verificările au avut loc astăzi, 9.02.2022 în intervalul orar 13,30-13,50, şi, potrivit conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, acţiunile de verificare privind respectarea programului de lucru vor continua în Ambulatoriul integrat al unităţii, dar şi în secţii, precum şi la nivelul serviciilor şi compartimentelor TESA“, a mai informat Mihaela Ţicleanu.

Vă recomandăm să citiţi şi 

A abandonat doi căţeluşi de câteva săptămâni. Făptaşul este cercetat de Poliţie VIDEO

Rezervări anulate la Rânca din cauza lipsei apei în pensiuni. Cabanierii cară apă de la zeci de kilometri

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite