Mamă şi fiică, suspecte de uciderea unui nou-născut. Procurorii din Gorj efectuează cercetări pentru pruncucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Osemintele au fost găsite în apropierea unei locuinţe                                                 Foto: Arhivă
Osemintele au fost găsite în apropierea unei locuinţe                                                 Foto: Arhivă

Osemintele unui nou-născut au fost descoperite, astăzi, de oamenii legii, în apropierea unei locuinţe din comuna Licurici, din judeţul Gorj.

Cristina Ciobanu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj, a precizat că se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de pruncucidere.

„Este înregistrat un dosar penal la Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea unei infracţiuni de omor asupra unui membru al familiei. Cazul este cercetat de un procuror criminalist, care face toate demersurile legale în vederea aflării adevărului şi tragerea la răspundere a celor vinovaţi”, a menţionat Ciobanu. 

Localnicii vorbesc că faptele macabre ar fi avut loc în urmă cu aproximativ doi ani, când suspectează că o tânără ar fi rămas însărcinată.

Principalele suspecte sunt o mamă şi fiica ei. Sunt indicii că pruncul a fost născut viu şi a murit ulterior, după ce a fost băgat într-o pungă. Oasele au fost găsite îngropate la o adâncime de aproximativ un metru. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Controversatul senator Ion Iordache, demisie din PNL, cu acuze dure. „Este mai degradant decât orice formă de prostituţie!“

Tupeul fără limită al unui gorjean. A vrut să intre în sediul Poliţiei cu certificatul verde al altei persoane

Târgu-Jiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite