Şoferul care a accidentat mortal o fată de 13 ani, pe trecerea de pietoni, reţinut. E cunoscut drept „Cocaină”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acc tgv

Şoferul în vârstă de 22 de ani care, în seara zilei de 7 iulie, a accidentat mortal o fată de 13 ani pe o trecere pentru pietoni din Târgovişte a fost reţinut, joi, iar procurorii vor cere mandat de arestare preventivă pe numele său.

În urma acestui accident, la înmormântarea fetei, rudele şi poliţiştii s-au luat la bătaie în plină stradă.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti are deschise trei dosare penale, după ce rudele fetei şi poliţiştii s-au luat la bătaie la înmormântarea adolescentei din cauză că Poliţia a interzis accesul cortegiului funerar pe strada unde locuieşte şoferul. Trei bărbaţi dintre rudele fetei au fost reţinuţi, iar şase poliţişti au ajuns la spital cu diferite răni şi chiar fracturi.

De asemenea, şeful Poliţiei Târgovişte, şeful Biroului de Ordine Publică şi alţi doi poliţişti, cu funcţii de execuţie, sunt cercetaţi disciplinar, în cazul scandalului de la înmormântarea care a avut loc în Târgovişte.

Reţinut după 15 zile

Şoferul implicat în accidentul rutier mortal din data de 7 iulie 2022 a fost reţinut, joi, ca urmare a ordonanţei dispuse de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Vineri, el va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Se pare că în rândul apropiaţilor este cunoscut sub porecla de „Cocaină”.

„Şoferul implicat în accidentul rutier mortal din data de 7 iulie 2022 a fost reţinut, ca urmare a ordonanţei dispuse de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti, acesta fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat IPJ Dâmboviţa.

Curtea de Apel Ploieşti are în instrumentare alte două dosare care au legătură cu accidentul din 7 iulie.  Unul dintre acestea vizează infracţiunea de ultraj, după ce şase poliţişti au fost loviţi de rude ale fetei pentru că au interzis accesul cortegiului funerar pe strada unde locuieşte şoferul.

Pe de altă parte, rudele victimei au depus şi ele plângere, acuzându-i pe poliţişti de purtare abuzivă, pe motiv că ar fi agresat participanţi la procesiunea de înmormântare care a avut loc la Târgovişte.

   

Vă recomandăm să mai citiţi:

Înmormântarea la care cinci poliţişti au fost bătuţi de rudele îndoliate. Trei bărbaţi, reţinuţi VIDEO

Poliţişti bătuţi în stradă. Scandal monstru la înmormântarea fetiţei de 13 ani lovită mortal, pe trecere, de un şofer vitezoman VIDEO

Fată de 13 ani, accidentată mortal pe trecerea de pietoni, în Târgovişte. Şoferul, un tânăr de 22 de ani VIDEO 

TârgoviştePartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite